Λυντσάρισμα μεμονωμένων ανδρών των ΜΑΤ. Τα χημικά, το ξύλο και οι σφαίρες προκάλεσαν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις

250

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ένας επιχειρησιακά ανόητος ένστολος και ένας κοινωνικά καθυστερημένος πολιτικός, αποφάσισαν και έδωσαν διαταγές να πάνε δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ στο ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕΜΑ.

Ήταν τόσο μειωμένης ελληνικής συνείδησης που διέταξαν τον χωρίς έλεος ξυλοδαρμό, τραυματισμό και ταπείνωση των Ελλήνων που στέκονται στα σύνορα με την Τουρκία και βιώνουν επί χρόνια τον βιασμό τους από τους εισβολείς που μας φέρνουν οι πολιτικές του κάθε Μητσοτάκη και του κάθε Τσίπρα.

Εξαγριωμένοι νησιώτες διώχνουν τα ΜΑΤ από τα ξενοδοχεία.

Καθισμένοι στα κλιματιζόμενα γραφεία τους, πίστευαν πως μπορούν να στέλνουν πάνοπλους εναντίον αόπλων, χωρίς αντίδραση. Δεν σκέφτηκαν ούτε για μια στιγμή πως ήταν φυσικό …οι άοπλοι να τους ανταποδώσουν «πιάνοντάς τους σαΜΑΤατζήδες στον ύπνο». Τελικά, κατάφεραν να βάλουν τα παιδιά να σπάνε τα κεφάλια των άμαχων γονιών τους και τους αδελφούς να λιντσάρουν τα ένστολα αδέλφια τους.

Δίχασαν τους Έλληνες οι Μηταράκηδες και οι Μητσοτάκηδες. Οι ξενοθρεμένοι που για κακή μας τύχη καβάλησαν το όχημα του ελληνικού κράτους και ασκούν την βία της κρατικής εξουσίας με αλόγιστο και αναποτελεσματικό τρόπο.

Ποιος θα πληρώσει για τους τραυματισμούς από σφαίρες εναντίον αμάχων;

Ακόμη και αν πετύχουν να στήσουν τις δομές (των εκατομμυρίων που δίνονται στους ημέτερους), συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας δεκάδες νησιώτες, θα έχουν χάσει τη μάχη και τον πόλεμο στην κοινωνία. Μαζί τους, χαμένοι θα είναι και οι θωρακισμένοι δειλοί που πήγαν στο νησί να δείρουν, να μοιράσουν καρκίνο και να βάλουν φωτιά στα δάση. Αυτοί που με την δικαιολογία πως εκτελούν εντολές ξεπέρασαν τα όρια της επαγγελματικής Ηθικής και από όργανα Έννομης Τάξης έγιναν Μίσθαρνα όργανα προσκυνημένων στους ξένους πολιτικών που αποφάσισαν να πουλήσουν τσαμπουκά στους Έλληνες.

Κανένας δεν επικροτεί το λιντσάρισμα του ΜΑΤατζή μέσα στο ξενοδοχείο του από το εξαγριωμένο πλήθος. Όμως αυτό ήταν η συνέπεια της μετατροπής των Πολιτών σε όχλο. Των Ελλήνων που, από υπερασπιστές των συνόρων τους μετέτρεψαν σε αδικημένους που εκδικούνται για τα δεινά που τους επιφέρουν οι επιδρομείς στον τόπο τους.

Αυτό πρέπει να σταματήσει πριν ακόμη θρηνήσουμε ζωές. Η Λογική και το συμφέρον της Πολιτείας επιβάλουν:

* Την εκδίωξη του υπουργού, Πολιτικού Προϊσταμένου.

* Την ατιμωτική παύση από τα καθήκοντά τους των χρυσάστερων που έστειλαν τα ΜΑΤ να καταλάβουν τα νησιά.

* Την δημόσια συγνώμη από το στόμα του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Και βέβαια την κοινή δήλωση των λεγομένων κομμάτων εξουσίας ότι καμία απόφαση της αυτοαποκαλούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα ισχύει, εις βάρος των συμφερόντων των Ελλήνων, της Ελλάδος, και του Ελληνισμού.

Το VIDEO με τη σκηνή του λυντσαρίσματος που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://youtu.be/H1GF43771Dk και οι κραυγές απόγνωσης του ξενοδόχου λένε όλα τα υπόλοιπα. Όλα όσα είναι αρκετά για να μας στοιχειώνουν για χρόνια.