Η εκλεκτή του Σημίτη και του Μητσοτάκη επιμένει Λοβοτομικά

256

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, εκλεκτή του Κώστα Σημίτη, του Κυριάκου Μητσοτάκη και γύρευε ποιών άλλων ακόμη, επιμένει στην επέμβαση Λοβοτομής επί της Ιστορικής μνήμης των Ελλήνων.

Διαγράφει τον λόγο του εορτασμού των 200 ετών και δημιουργεί μια δική της αφορμή για πανηγύρια, στην πλάτη των Ελλήνων και της ιστορίας μας.

Αρνείται ότι γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 που θεμελίωσε με αίμα και θυσίες την δημιουργία του κολοβού Ελλαδικού κρατιδίου και μας σερβίρει την εντολή εορτασμού για «τα 200 χρόνια σύγχρονης Ελλάδας».

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ακολουθώντας, ίσως, την γραμμή Μητσοτάκη που μίλησε για μετατροπή μιας μικρής Οθωμανικής επαρχίας σε ένα σύγχρονο κράτος, παραμερίζει τα κίνητρα, τις θυσίες, τους εχθρούς και την ήττα των κατακτητών. Παραβλέπει το αδούλωτο πνεύμα των σκλαβωμένων αλλά ανυπότακτων Ελλήνων και μας πετάει κατάμουτρα την απόφαση να μετατρέψουμε ένα «Πανηγύρι Ηρωισμών και Ελευθερίας» σε μια έκθεση «Παραγωγικής φυσιογνωμίας»!

Οι εχθροί των Αυτοχθόνων Ελλήνων, οι βασικοί υποστηρικτές ενός πολυφυλετικού κράτους αλλοφύλων κατοίκων του Ελλαδικού χώρου, οι εξωνημένοι και τα μίσθαρνα όργανα που τους στηρίζουν, ξεκίνησαν με ένταση την εκστρατεία για να μας πιάσουν στον ύπνο και να αποδεχτούμε χωρίς αντίδραση την άθλια αποστολή τους.

Έ λοιπόν ΟΧΙ! 

Σήμερα, ανήμερα της «Παγκόσμιας Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας», ας κοιταχτεί ο καθένας στον καθρέφτη του, ας επικοινωνήσει με το πνεύμα των γονιών που τον έφεραν στον κόσμο με την εντολή να τιμήσει την ράτσα των Ελλήνων και ας υποσχεθεί στον εαυτό του και στα παιδιά του πως θα αντιδράσει.

Όπως και όσο μπορεί ο καθένας!

Με μόνο καθοδηγητή την φωνή της ράτσας που οδήγησε το 1821, ΕΚΕΙΝΟΥΣ τους ξεχωριστούς να συμβάλουν στον διαμελισμό της πλούσιας και πανίσχυρης αλλά γερασμένης Ιεράς Συμμαχίας.

Ως ΕΔΩ!!!

Να μην επιτρέψουμε στις Γιάννες, στους Κυριάκους και στους συν αυτώ, να μας αφαιρέσουν το μόνο όπλο που έχουμε για να υπάρχουμε στο μέλλον σαν Λαός… ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ!!!

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/02/blog-post_9.html