Εκατοντάδες φέρετρα με Τούρκους στρατιώτες που φθάνουν συνεχώς από Συρία – Λιβύη. Χάος στην Τουρκία. Καταρρέει το καθεστώς του Ισλαμιστή Ερντογάν

(αναδημοσίευση από τον ΣΤΟΧΟ)

Με νέο σχέδιο «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» θα επιδιώξει η Άγκυρα να ελέγξει την ανεξέλεγκτη όπως φαίνεται νέα κατάσταση. Πολύ πιθανόν να εμπλέξει και την Ελλάδα σε περιπέτειες για να περισώσει την ενότητα του Τουρκικού λαού. Εκτιμούμε πως εκτιμούν ότι είναι προτιμότερο για την Τουρκία να υποστεί μία σίγουρη στρατιωτική ήττα στον Έβρο παρά ένας παρατεταμένος ανεξέλεγκτος εμφύλιος στο εσωτερικό της χώρας που θα καταλήξει στον διαμελισμό της Τουρκίας.

Ότι έσπειρε θερίζει το αιματοβαμμένο καθεστώς του φανατικού Ισλαμιστή Ερντογάν που έχει αιματοκυλήσει λαούς εντός και εκτός Τουρκίας και εμπλέκεται και σε οικονομικά σκάνδαλα διαφθοράς. Ακόμη έχει γεμίσει της φυλακές Τουρκίας με πολιτικούς του αντιπάλους, Κούρδους και άλλους, όπου το καθεστώς Ερντογάν τους υποβάλει σε φρικτά μεσαιωνικά βασανιστήρια όπως εδώ και χρόνια καταγγέλλουν Τουρκικά κόμματα της αντιπολίτευσης, τουρκικές ανθρωπιστικές οργανώσεις αλλά και επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διενήργησαν ελέγχους και εξέδωσαν πορίσματα καταπέλτη.

Ακρωτηριασμοί και εμπόριο οργάνων Κούρδων, αντιφρονούντων και άλλων πολιτών, είχε καταγγείλει  η Τουρκική ανθρωπιστική οργάνωση  «ΜΑΖΟΥΜΠΕΡ»

Επίσης  σοκαρίστηκε η επταμελής αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου που επισκέφθηκε την Τουρκία μία εβδομάδα μετά την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τον Οκτώβριο του 2005 για να διαπιστώσει την πρόοδο στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θυμάτων της Τουρκικής αστυνομικής βαρβαρότητας, κάνοντας λόγο για ακρωτηριασμούς μελών ……… Κούρδων  συλληφθέντων καθώς και παράνομες πωλήσεις ζωτικών οργάνων τους ακόμα διεπίστωσαν και εξόρυξη ματιών. Σύμφωνα με τον Βρετανό Ευρωβουλευτή  «Ρίτσαρντ Χόουιτ» οι αυθαίρετες συλλήψεις, η βία κατά γυναικών και τα βασανιστήρια αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στην Τουρκία.  Επίσης πέντε τουρκικά κόμματα την προαναφερόμενη περίοδο κατήγγειλαν στο Ευρωκοινοβούλιο τα εγκλήματα του καθεστώτος Ερντογάν. Ήταν  την περίοδο που ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε κουμπαριάσει και γλεντούσε με τον Ισλαμοφασίστα Ερντογάν και δεν τον ρώτησε στα γλέντια επάνω τι απέγιναν  οι αγνοούμενοι αιχμάλωτοι του πολέμου της Κύπρου. Ήταν τότε που αξιωματούχος των ΗΠΑ κύριος Κούνεϊ  είχε δηλώσει δημοσίως ότι 200 από τους αγνοούμενους του πολέμου της Κύπρου βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Τουρκίας.

Για την ιστορία αναφέρουμε τα τουρκικά κόμματα της αντιπολίτευσης που είχαν καταγγείλει στην Ευρωβουλή τις βαρβαρότητες του καθεστώτος Ερντογάν ήταν: 1) Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα  2) Δημοκρατικό Κόμμα του λαού, 3) Κόμμα της Ελευθερίας καιν Αλληλλεγγύης, 4) Εργατικό κόμμα και 5) Τ.Κ.Ρ.

Και ο Ερντογάν έχει παραδεχθεί ότι υπήρχε συνεργασία  ΜΙΤ – ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ

Μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν από την ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ στην Κωνσταντινούπολη κατά Βρετανικών στόχων όπως Προξενείο, κάτω από την πίεση των γεγονότων ο Ερντογάν αναγκάστηκε να παραδεχθεί και να δηλώσει δημοσίως ότι υπάρχει συνεργασία ΜΙΤ – ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ.

Πριν τις βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν κατά Βρετανικών  στόχων στην Κων/πολη  οι Αγγλικές εφημερίδες   indepentent  & Guardian δημοσίευσαν ότι διαβατήρια Εγγλέζων τουριστών που δολοφονήθηκαν στην Τουρκία πουλήθηκαν προς 20.000 ευρώ έκαστο. Πολλά δε από αυτά περιήλθαν στην κατοχή ανθρώπων της   ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ  για να μπορούν να ταξιδεύουν με ευκολία στην Ευρώπη. Την ίδια περίοδο  η τουρκική εφημερίδα ΜΙΛΛΙΕΤ είχε δημοσιεύσει ότι η  ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ   θεωρεί την Τουρκία σπίτι φιλοξενίας. Επίσης σε άλλο άρθρο έγραφε η τουρκική εφημερίδα: «Υποπτους δεσμούς με επιχειρηματίες της ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ  έχει το δεξί χέρι του Ερντογάν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού «Τσουνεϊντ ΖΑΠΣΟΥ»,  επικαλούμενη έκθεση της τουρκικής επιτροπής ερευνών οικονομικού εγκλήματος. Συγκεκριμένα όπως έγραψε η ΜΙΛΛΙΕΤ ο ΖΑΠΣΟΥ είχε κοινές επιχειρήσεις με τον επικηρυγμένο από τις ΗΠΑ  επιχειρηματία  Γιασίν  Αλ Καντί  από τους ηγέτες της ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ  .

Βολές όμως κατά Ερντογάν την προαναφερόμενη περίοδο εξαπέλυσε και Αμερικανικό Ινστιτούτο που κατηγορούσε τον Τούρκο πρωθυπουργό για ροπή προς Ισλαμοφασισμό !!! Το Ινστιτούτο αυτό που επιγράφεται ως Κέντρο Πολιτικής ασφάλειας και προϊστατο την περίοδο αυτή ο Φράνκ Γκαλίφ πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου, εκτιμούσε από το 2006 πως ο στόχος του Ερντογάν και του Κόμματός του είναι να καταστρέψουν την Κοσμική Δημοκρατία και να την αντικαταστήσουν με την Ισλαμική τάξη. Ο Γκαλίφ όπως δημοσιεύθηκε κατηγορούσε την κυβέρνηση Ερντογάν ότι αλλάζει την Τουρκική εξωτερική πολιτική αποπροσανατολίζοντάς την από την Δύση προς την Ανατολή.

Μητέρα της τρομοκρατίας η Τουρκία

Που στοχεύει μαζί  με άλλες Ισλαμικές χώρες κυρίως Πακιστάν στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Καθόλου τυχαία  οι Ισλαμιστές Τρομοκράτες που δρουν στην Ευρώπη έχουν για ήρωα τον Γκρίζο Λύκο ΑΚΖΑ, ο οποίος επιχείρησε να δολοφονήσει συμβολικά τον Πάππα.

Ως γνωστό οι Γκρίζοι Λύκοι  στηρίζουν τον Ερντογάν ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως τρομοκράτης, είχε δικαστεί και φυλακισθεί επειδή επεδίωκε να καταλάβει την εξουσία στην Τουρκία χρησιμοποιώντας ένοπλη βία. Στενός συνεργάτης  του Ερντογάν όταν πλέον έγινε πρωθυπουργός ήταν ο Τούρκος τρομοκράτης επικεφαλής του Ισλαμικού πυρήνα της Ιταλίας και διέμενε στην πόλη Περούτζια. Τον καιρό αυτό στην Ευρώπη συνελήφθησαν 32 τρομοκράτες 9 εκ των οποίων ήταν Τούρκοι υπήκοοι. Ταυτόχρονα στις Φιλιππίνες η Αστυνομία συνέλαβε 4 Τούρκους μέλη της ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ   οι οποίοι ετοίμαζαν τρομοκρατικό κτύπημα στη Μανίλα. Πρόκειται για τους 1) Αχμέτ Καγιά 2) Ισμαήλ Κατσαμπιλίκ 3) Μανσούρ Ομερτσίνογλου 4) Αλμπατσάν Γκιούλ !!! ο οποίος όπως είχε διαρρεύσει ο τελευταίος ήταν συγγενής του τότε υπουργού Εξωτερικών και μετέπειτα Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας ΓΚΙΟΥΛ. Ο ίδιος μάλιστα μέχρι να ασχοληθεί με την πολιτική εργαζόταν σε επιχειρήσεις του ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ως υψηλόβαθμο στέλεχος.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο, τίποτε δεν γίνεται χωρίς σκοπιμότητα.

Ανακεφαλαιώνοντας θα πρέπει σοβαρά να λάβωμε υπόψη τα ιστορικά αυτά δεδομένα που αναφέραμε και με μεγάλη προσοχή να επανεκτιμήσουμε και το προσφυγικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Ελλάδα αλλά και τους πραγματικούς πρόσφυγες. Διότι το καθεστώς Ερντογάν μπλεγμένο με ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ, τζιχαδιστές, και άλλες εξτρεμιστικές Ισλαμικές Οργανώσεις, κατά χιλιάδες στέλνει στην Ελλάδα στρατευμένους τρομοκράτες με ειδικό ρόλο είτε ως πρόσφυγες είτε ως μετανάστες. Προσοχή διότι πολλοί από αυτούς έχουν εγκατασταθεί στα ακριτικά μας νησιά με ειδική αποστολή προβοκάτσιας. Νησιά τα οποία η Τουρκία παρουσιάζει σε τουριστικούς χάρτες  ως δικά της.

Τέλος, επειδή τα οξυμένα προβλήματα στο εσωτερικό της Τουρκίας έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και αμφισβητείται πλέον έντονα ο Ερντογάν η ανατροπή του είναι σίγουρη και σύντομα, δεδομένου ότι εμπλέκεται οικογενειακώς και σε οικονομικά σκάνδαλα διαφθοράς. Το τί κραδασμούς θα φέρει στο εσωτερικό της χώρας είναι απρόβλεπτο.

Το βέβαιο είναι ότι η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας δεν θα αλλάξει και την μετά Ερντογάν περίοδο. Όσο για τον Ερντογάν που θα πληρώσει όπως του αξίζει για τα φρικαλέα εγκλήματα που έχει διαπράξει το καθεστώς που υπηρέτησε τόσα χρόνια να εύχεται μαζί με τον υπουργό εξωτερικών ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ για την υστεροφημία του, να έχει το τέλος του δηλητηριασμένου …. ΟΖΑΛ και όχι το τέλος του κρεμασμένου ΜΕΝΤΕΡΕΣ  που πήρε μαζί του και τον τότε υπουργό εξωτερικών  ΖΟΥΛΟΥ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν