Άλλοι 2 νεκροί κ. Καραμανλή (Υπουργέ). Κοιμάστε ήσυχος-πως πάνε οι μπίζνες;

112
Χάρης Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος…

Άλλοι 2 νεκροί προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο του δρόμου φονιά Πάτρα-Πύργος χθες 28 Φεβρουαρίου 2020. Το τραγικό δυστύχημα έγινε κοντά στον Αλισσό.

Τη στιγμή που η κάθε Κυβέρνηση και ο κάθε Υπουργός προσπαθεί να «φτιάξει» τους δικούς του εργολάβους  ο κατάλογος των νεκρών μακραίνει και θα αυτό νομοτελειακά θα συνεχίζεται.

Ο σημερινός Υπουργός με το «βαρύ» όνομα και το μικρό ανάστημα προστίθεται και αυτός σε μία άλλη λίστα. Στη λίστα των ελλιποβαρών πολιτικών αντρών που με το που ανέλαβαν το πόστο τους, καβάλησαν κατευθείαν ένα καλάμι πολύ μεγαλύτερο από το μπόι τους  και έτρεξαν να δείξουν την υποτέλεια τους στους «δικούς» τους εργολάβους και συνάμα να βρυχηθούν σαν λιοντάρια ενώ στη πραγματικότητα είναι «γατούλες». Και όσο ο κάθε Καραμανλής το παίζει Καίσαρας και τρέχει στην Ευρώπη να ακυρώσει εργολαβίες και δε ξέρω εγώ τι άλλες διαδικασίες, ο κατάλογος των θυμάτων θα μακραίνει και θα μακραίνει και θα μακραίνει ….και οι οικογένειες θα κλαίνε, θα κλαίνε, θα κλαίνε… και οι (όχι άμοιροι ευθυνών) πολιτικοί και πολιτικά πρόσωπα θα κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τα μάτια του κόσμου και ο καιρός θα περνάει, θα περνάει, θα περνάει….

Καλές οι συγκεντρώσεις, καλές οι καταδίκες με τα λόγια αλλά προφανώς χρειάζεται ένα ισχυρότερο «σοκ» για πιο γρήγορη λύση  και όχι έμπλαστρα και εκτονώσεις.

Μήπως να σκεφτούμε για πιο άμεσες και πιο διαρκείας λύσεις λοιπόν με μεγαλύτερο πολιτικό κόστος  και να απαιτήσουμε από τους τοπικούς κομματάνθρωπους να επιλέξουν επιτέλους το κόμμα ή τον τόπο τους; Ή με το κόμμα ή με το λαό αυτό να τους το λέτε λοιπόν πριν αρχίσουν να σας λένε τις γνωστές αερολογίες -μπουρδολογίες ως δικαιολογίες.

Μπορείτε να δείτε  link από το τελευταίο δυστύχημα….εδω