Μας κυβερνά ένας ψεύτης και εχθρός των Ελλήνων

567

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πολιτεύθηκε και εκλέχθηκε ως βουλευτής ελέω ονόματος.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πλαισιώθηκε από μεταλλαγμένους κομμουνιστές και από ξεπουλημένους συνεργάτες του Σημίτη.

Στηρίχτηκε από το σύστημα της παγκοσμιοποίησης και τα όργανά του, που τον προώθησαν στην καρέκλα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα συμφώνησε με τους εξωμότες της δεξιάς και τον φόρεσαν καπέλο μιας παράταξη, που στο παρελθόν οι άνθρωποί της έβρισκαν νεκρούς σε πηγάδες και έδιναν παραδείγματα πατριωτισμού.

Έγινε πρωθυπουργός με την ψήφο μιας περιστασιακής πλειοψηφίας ψηφοφόρων που κερδήθηκε με την προπαγάνδα  του «μη χείρον», την προσδοκία της νομής της εξουσίας και την απάτη της «Συμφωνίας αλήθειας».

Τύλιξε τους ψηφοφόρους με μια «συμφωνία αλήθειας» που όπως αποδεικνύεται στην πράξη είναι γεμάτη αστερίσκους και υποχρεώσεις με ψηλά γράμματα, όπως τα συμβόλαια των ξένων πολυεθνικών που μας εκμεταλλεύονται, αφού πρώτα γίνουν το αναγκαίο κακό της ζωής μας.

Έκανε πλάτες στον Τσίπρα με την προδοσία της Μακεδονίας και τώρα επιβάλλει δια της κρατικής βίας την μόνιμη παραμονή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ακριτικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Ηπειρωτική ενδοχώρα.

Δηλώνει αποφασισμένος να μετατρέψει την Ελλάδα σε πολυφυλετική και πολυπολιτισμική χώρα εις βάρος των δικαιωμάτων των γηγενών Ελλήνων.

Θα περάσει στην ιστορία ως “Εχθρός των Ελλήνων” και “υπηρέτης ξένων αφεντάδων”.

ΠΗΓΗ: https://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/02/blog-post_70.html