«Θα πάω μέσα στη Βουλή και θα τους κάψω». Ξέσπασε η χαροκαμένη Μάνα

76

Στα πλαίσια της σημερινής κινητοποίησης Ηλείας-Μεσσηνίας και Αχαΐας που είχε ως αποκορύφωμα το κλείσιμο του δρόμου φονιά Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό, η φιγούρα που ξεχώρισε δεν ήταν ούτε ο Μητροπολίτης Ηλείας, ούτε οι Αντιπεριφερειάρχες, ούτε οι Δήμαρχοι, ούτε οι λοιποί φορείς από Ηλεία- Αχαΐα- Μεσσηνία- Ζάκυνθο  και  Κεφαλονιά. Ήταν ο αυθόρμητος σπαραγμός της πρόσφατα χαροκαμένης μάνας από τη Μανωλάδα Ηλείας που έχασε πριν 48 ώρες το παλικάρι της και έκανε κατάθεση ψυχής.

Η φωνή της ήταν κραυγή απόγνωσης και απηχούσαν ότι νιώθουν σίγουρα 500,000 και πλέον Έλληνες που είναι εν δυνάμει νεκροί-τραυματίες ή ανάπηροι και οι συγγενείς τους που θα βασανίζονται πρόσκαιρα ή αιώνια, που διασχίζουν καθημερινά αυτό τον οδικό άξονα καρμανιόλα. Έναν οδικό άξονα που η κοροϊδία και τα πολιτικά παιχνίδια τον έχουν αφήσει εδώ και δεκαετίες στα κακά του χάλια.

Οι ευθύνες πολλές και σε πολλούς. Ουσιαστικά ουδείς δικαιούται να ομιλεί. Ουδείς Υπουργός δικαιούται να καθυστερεί. Το ζητούμενο είναι ένα και πλέον είναι λαϊκή απαίτηση οργής. Χρειάζεται νέος-κλειστός αυτοκινητόδρομος που να ενώνει  Πάτρα-Πύργο/Αρχαία Ολυμπία και Καλό νερό/Αλλαγή Μεσσηνίας.

Χρειάζεται και επιβάλλεται ΧΘΕΣ!!

Τα λόγια της μάνας ας είναι τα τελευταία που ακούγονται γι αυτό το λόγο-σε αυτό το δρόμο, πράγμα όμως πολύ δύσκολο όταν τις πραγματικές ανάγκες δεν τις νιώθουν καρεκλοκένταυροι ανεπαρκείς Υπουργοί και Βουλευτές που είναι κλεισμένοι μέσα σε «χρυσά κλουβιά» αποκομμένοι τελείως από τη κοινωνία και τη πραγματική σκληρή καθημερινότητα.

Δείτε το βίντεο με τη χαροκαμένη μάνα εδω

ΠΗΓΗ:  https://www.ilialive.gr/