Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Πύργου για το μεταναστευτικό

76
Ο διεκδικητικός Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής, αύριο 10 Ιανουαρίου 2020, γίνεται συγκέντρωση στο Δημαρχείο Πύργου, προκειμένου αυτοδιοικητικοί και  άλλοι φορείς του Δήμου και της Ηλείας να εκφράσουν γνώμη και να πάρουν αποφάσεις όσο αφορά το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα θα γίνουν εισηγήσεις και θα παρθούν αποφάσεις για το θέμα της κλειστής δομής που όρισε η Κυβέρνηση στο χώρο του εργοστασίου ¨ΑΙΓΑΙΟ¨ στο Επιτάλιο.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν κληθεί σε αυτή οι βουλευτές του Νομού καθώς και ο Περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας

Οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού δεν διαφώνησαν με αυτό το εντέλλεστε της Κυβέρνησης, απλά περιορίστηκαν να ζητούν αντισταθμιστικά οφέλη. Δείτε τι είπαν  εδω

 

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Θυμίζουμε ότι για τους Κυβερνητικούς χειρισμούς και το θέμα όπως εξελίσσεται, έχει εκφράσει τη διαφωνία του, κατ επανάληψη εδω/   ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μιχαλακόπουλος, επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας  με το συνδυασμό “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου”, που είχε εδώ και μήνες γνωστοποιήσει το πρόβλημα.