Το «Μαγικό» Ναύπλιο συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τις γιορτές

84

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ναυπλιέων με καλούς ρυθμούς. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλήθος από δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις εκδηλώσεις από σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 μέχρι και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020

Βουλευτικό, ώρα 20.00

Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.  με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών υπό τη διδασκαλία και τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη

 Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

-Τριανόν, ώρα 18:30

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ γιορτάζει με κουκλοθέατρο, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

Παραμονή Χριστουγέννων και οι Καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να πειράξουν, να ξεγελάσουν, να ξεφαντώσουν. Άλλοι βρίσκουν το μάστορά τους από ένα όμορφο κι΄ έξυπνο κορίτσι… Η συνέχεια στη σκηνή.

 -Μιδέα, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 17:00

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου παρουσιάζει κουκλοθέατρο, με το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

-ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 19:00

«Μία Υπέροχη Ζωή» (It is a Wonderful Life) του Φρανκ Κάπρα 

προβολή ταινίας  στην αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

 -Βουλευτικό, ώρα 20:00

Συναυλία από το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο « ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ναυπλίου, την Παιδική Χορωδία Ναυπλίου «ΤAMPERAMENTO» με σολίστ και συνοδεία ορχήστρας, σε μουσικές συνθέσεις του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, Στέφανου Δάφνη, καθώς και κείμενα – ποίηση του Κωνσταντίνου Σπηλιώτη και Θεοδόση Αντωνιάδη.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

-Εορτασμός των Φώτων

Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου στον Αγιασμό των υδάτων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

 

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 17:00

«Σπίτι χωρίς Γιάννη», για παιδιά 9+ ετών   

στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΟΥΓΑΡΟΥ