Ο Εποικισμός της Χώρας συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Η Ν.Δ θα πληρώσει ακριβά το δικό της «Μακεδονικό»;

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος. Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

 Ενώ η Κυβέρνηση δείχνει ότι δεν έχει κανένα σχέδιο να σταματήσει η παράνομη και παράτυπη εισροή, κάθε λογής Εθνικότητας ανθρώπων από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας, παράλληλα δείχνει ότι προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τη φθορά που θα έχει με τη τακτική που ακολουθεί.

Η τακτική της μετάστασης αυτής ενός «καρκινώματος», που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στα νησιά μας και στις ακριτικές περιοχές της Θράκης και όχι μόνο, στο εσωτερικό της χώρας έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις στην αυτοδιοίκηση καθώς και στις τοπικές κοινωνίες.

Η Κυβέρνηση προφανώς «πόνταρε» ότι στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές έχει κερδίσει τις 12 από τις 13 Περιφέρεις της Χώρας και ότι αυτό, μαζί με διάφορα οικονομικά ανταλλάγματα σε Δήμους και Περιφέρειες, ταυτόχρονα με «ειδικές αποστολές» Κυβερνητικών Βουλευτών στις κατά τόπους περιοχές, θα αρκούσε ώστε να λειτουργήσει ως ¨αλεξίπτωτο¨  στις προσπάθειες της ΝΔ να είναι αρεστή σε κελεύσματα και εντολές Βρυξελλών και Παγκοσμίων Οικονομικών συμφερόντων.

Κλειστές και ανοιχτές δομές παντού, καθώς και παράλληλα προγράμματα ενοικίασης κατοικιών, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χρήματα και προκλητικές παροχές δυσανάλογες με αυτά των Ελληνικών υπέρ-φορολογούμενων οικογενειών, και νομοθετήματα πάντα υπέρ των ξένων και ποτέ υπέρ των Ελλήνων.

Έχω την αίσθηση ότι η Ν.Δ. ξέχασε γρήγορα το διακύβευμα  των προηγούμενων εκλογών.

Το ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές παρόλο που έδωσε στους πάντες τα πάντα. Μετέτρεψε τη χώρα σε ένα νέου τύπου soviet και δημιούργησε μια γενιά «επιδοματάκηδων». Ανθρώπους που κρέμονταν μήνα-μήνα από δηλώσεις-αποφάσεις και κατευθυνόμενα ΜΜΕ ή «πρωινάδικα», περιμένοντας το νέο επίδομα. Τα βάφτιζε κάθε φορά αλλιώς και τα έδινε πάντα όταν ήθελε να περάσει κάτι άλλο (συνήθως αντεθνικό) στη Βουλή. Παράλληλα ο σκληρός ανθελληνικός Πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ προωθούσε τις ιδεοληψίες του εις βάρος της Παιδείας-Θρησκείας-Οικογένειας και τρόπου ζωής του Έλληνα. Οι ισχνές μειοψηφίες και τα «βίτσια» τους έγιναν το δήθεν «σωστό» και «προοδευτικό» και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού όταν μιλούσε και αντιδρούσε κατηγορούνταν ως «φασίστες»-λαϊκιστές» και «νοικοκυραίοι»!!!. Τα gay-pride μερικών εκατοντάδων προκλητικών, που ξεφτίλιζαν την ίδια την ομοφυλοφιλία, έγιναν θεσμός και είδηση πρώτης γραμμής στα ΜΜΕ, καθώς τα κόμματα συμμετείχαν ενεργά και η Βουλή γινόταν «ουράνιο τόξο». Αντίθετα τα συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελλήνων για τη Μακεδονία μας ονομάζονταν «φασιστικές» ή «υπερεθνικιστικές» συγκεντρώσεις στο μεγάλο σύνολο των ΜΜΕ.

Και όμως. Παρόλο που ο Ελληνικός λαός ζει σε μνημόνια (ή όπως αλλιώς τα λένε) πάνω από μια δεκαετία,  βούλιαξε το ΣΥΡΙΖΑ στις Πρέσπες μαζί με το ατιμωτικό χαρτί που τόλμησε να υπογράψει.

Ο λαός στις κάλπες έβαλε τη Πατρίδα του και τη Μακεδονία μας πάνω από τα χρήματα. Έδειξε ότι έχει ακόμα αντανακλαστικά όταν τον θίγουν σε Εθνικά ζητήματα.

Προφανώς η Κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι η διαχείριση που κάνει στο «μεταναστευτικό» θα γίνουν οι δικές της «Πρέσπες».

Δήμαρχοι και τοπικές κοινωνίες βράζουν. Μάλλον δεν θα αργήσει ο καιρός που οι δικοί της Βουλευτές και κομματικοί τοπικοί εκπρόσωποι, θα πάρουν τη θέση των αντίστοιχων του ΣΥΡΙΖΑ. που το τελευταίο χρόνο δεν τολμούσαν να πάνε σπίτια τους ή να κυκλοφορήσουν χωρίς μια ντουζίνα αστυνομικούς.

Και ενώ ο «γείτονας» Τούρκος νιαουρίζει (σιγά μη πω βρυχάται) η δική μας Κυβέρνηση πετάει χαρταετό και «γκριζάρει» τα πάντα κινούμενη στα όρια της Εθνικής προδοσίας.

Ο από μηχανής Θεός της Ελλάδας υπάρχει άραγε ή θα ακολουθήσουμε δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα τη μοίρα άλλων λαών και πολιτισμών που εξαφανίστηκαν επειδή ακριβώς δεν αντέδρασαν την ώρα που έπρεπε;…..

 

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν