Η ΕΥΠ στην έρευνα της περιοχής ΑΥΓΟΥ Ερμιονίδας για κρύπτες οπλισμού  ΜΙΤ – Ουτσεκά

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ

Πολλά τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ … εδώ και χρόνια στην περιοχή αυτή.

Το 2006 όπως είχαμε δημοσιεύσει τότε και παράλληλα είχαν προβάλλει και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια  δείχνοντας  στους τοίχους της εκεί Μονής καθώς και σε απόκρημνους βράχους εκτός Μονής να έχουν αναγράψει συνθήματα  UCK.

Αλλοίμονο μετά το συμβάν αυτό να μην έχει επιληφθεί η ΕΥΠ μετά μάλιστα τα περίεργα  …και ύποπτα …που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να συμβαίνουν εκεί.

Όπως έχουν διηγηθεί φυσιολάτρες περιηγητές που επισκέφθηκαν την πολύ απόμακρη από οικισμούς ορεινή περιοχή ΑΥΓΟΥ  με έκπληξη διαπίστωσαν ότι αργά κάποια βράδια κάποιοι δούλευαν με μηχανήματα  πιθανόν κομπρεσέρ,  ο δε θόρυβος που προκαλείτο μέσα στην ήσυχη νύχτα ήταν ανατριχιαστικός.

Όπως εκτιμάται κάποιοι έσκαβαν στα κρυφά – ποιος ξέρει γιατί – μακριά της Μονής πλην όμως ο αντίλαλος που δημιουργείτο μεταξύ των βουνοκορφών και των απόκρημνων βράχων που βρίσκονται γύρω από τη Μονή μπορούσε να παραπλανήσει και να κάνει να πιστέψει κάποιον όπως έλεγαν οι περιηγητές ότι ο θόρυβος προήρχετο μέσα από τη Μονή λέτε και οι εργασίες να γίνονταν στον εσωτερικό χώρο της Μονής.

Ο μοναδικός άνθρωπος που διαμένει μόνος στην Μονή είναι ένας δόκιμος μοναχός ο οποίος καταβάλει προσπάθεια  ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ … και σίγουρα θα γνωρίζει πολλά περισσότερα για τα τεκτενόμενα εκεί, όπως και ο Αρχιμανδρίτης Κοσμάς ηγούμενος της Μονής ΑΥΓΟΥ παρότι σπάνια μεταβαίνει εκεί  Ρομά στην καταγωγή προς τιμή του βέβαια. Τα δύο αυτά άτομα μπορούν να προσφέρουν  χρήσιμες πληροφορίες στις αρμόδιες υπηρεσίες που ερευνούν.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 6-10-2005 είχαμε γράψει: «Ξυπνάτε Έλληνες θα μας φάνε Τούρκοι και Αλβανοί. Μοναστήρι στην Αργολίδα κτύπησαν Ουτσεκάδες».

Στο άρθρο αυτό αναδημοσιεύσαμε άρθρο του Στόχου 9-11-1994 με τίτλο

«Μέσα στην Ελλάδα έχουν τα κρησφύγετά τους Αλβανοί κομάντος» οι οποίοι εκπαιδεύονται στη μορφή Βιετναμέζικου πολέμου. Έχουν δημιουργήσει κρύπτες, φωλιές μέσα στον Ελλαδικό χώρο όπου έχουν κρύψει όπλα και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας για να τα χρησιμοποιήσουν για δολιοφθορά. Στόχοι θα είναι ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! Γέφυρες, Σταθμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ. Η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ βρίσκεται πίσω  από τον UCK που δρα στην Ελλάδα.

Στις 13-11-2003 αναδημοσιεύσαμε άρθρο του Γερμανικού Περιοδικού Spiegel  που αναφέρει ότι ένας Αλβανός που κατάγεται από το Τέτοβο είχε δηλώσει ότι το κόμμα του στο Τέτοβο προσφέρει 15.000 ευρώ σε κάθε Αλβανό που θα συμμετάσχει στον εξοπλισμό των Εξτρεμιστών Ουτσεκάδων. Το περιοδικό αναφέρει πως τον περασμένο Ιούνιο του προαναφερόμενου έτους  στην ΟΠΑΤΙΑ της Κροατίας  έγιναν συμφωνίες για την προμήθεια 2.000 Καλάσνικοφ  ρουκετών χειροβομβίδων μέρος των οποίων έχουν μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ακόμα τις συνεντεύξεις που είχαν δώσει τον Ιούνιο του 1992 ο Πρωθυπουργός της  Αλβανίας ΜΕΞΗ   και ο ηγέτης των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου ΙΜΠΡΑΗΜ ΡΟΥΓΚΟΒΑ!!.

ΜΕΞΗ: «Γνωρίζω ότι υπάρχει Αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα. Οι Αρβανίτες είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα από το 13ο και 14ο αιώνα και σε όλη την Πελοπόννησο και σε ακατοίκητα τότε νησιά όπως Πόρο – Ύδρα – Σπέτσες όπου υπάρχουν πολλοί με το όνομα ΜΕΞΗΣ!!!»

ΙΜΠΡΑΗΜΡΟΥΓΚΟΒΑ!!!: «Γνωρίζω ότι  υπάρχουν στην Ελλάδα πολλοί διασκορπισμένοι Αλβανοί».

(ΣΗΜ: Στόχου: Τους λαθρομετανάστες θα εννοούσε). Ο ίδιος προσωπικά επισκέφθηκα δύο Κοινότητες Αλβανών σε χωριά κοντά στην Αθήνα. (ΣΗΜ.Στόχου: Δεν πιστεύουμε να πέρασε και από την περιοχή ΑΥΓΟΥ Ερμιονίδας)

Στις 13-1-1993 γράψαμε … «Ελληνικό Κοσσυφοπέδιο με 3,5 εκατομμύρια Αλβανούς ονειρεύονται τα Τίρανα».

Λίγες μέρες πριν από τις 13-1-1993 η εφημερίδα των Τιράνων  BALI COMPIT έγραψε: «Όχι μονάχα η Τσαμουριά έχει Αλβανούς αλλά 3,5 εκατομμύρια  Αρμπερέσηδες (Αρβανίτες) τους έχετε μέχρι την Αθήνα και την Πελοπόννησο. Γιατί δεν τους δίνετε το δικαίωμα της μητρικής γλώσσας»;

Όχι μόνο οι Τούρκοι παραχαράζουν την ιστορία αλλά και οι Αλβανοί που πορεύονται χέρι – χέρι με τους Τούρκους.

Και ακόμα «ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ – ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ».

Αυτό είχαμε δημοσιεύσει στην 17-3-2005 όπου μεταξύ άλλων γράφαμε: «Η συνεργασία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και άρχισε ως εμπορική. Αφορούσε την διακίνηση ναρκωτικών. Αφού όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο του ΝΑΤΟ που δημοσιεύουμε η χρηματοδότηση του UCK  στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα κέρδη που αποκομίζουν οι ηγέτες τους από το εμπόριο ναρκωτικών, στο οποίο συστηματικά επιδίδονται κάποιοι τσιγγάνοι στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορούμε να προβούμε σε λεπτομέρειες. Θα πρέπει όμως οι Έλληνες να μην αγνοούν κάτι πολύ σημαντικό που συνέβη στο παρελθόν στο Κοσσυφοπέδιο και κάποιοι θέλουν να το επαναλάβουν σήμερα στην Ελλάδα. Στην εξέγερση του Κοσσυφοπεδίου την περίοδο του 1998 -1999 πρωτοστάτησαν πέραν των Αλβανών και Τσιγγάνοι τους οποίους οι Ουτσεκάδες παρότρυναν να στραφούν κατά των Σέρβων Χριστιανών».

Εμείς δεν ισχυρόμαστε ότι ο κάθε τσιγγάνος που κατοικεί στην Ελλάδα είναι συνεργάτης των Ουτσεκάδων, αντίθετα αναγνωρίζουμε ότι η συμμετοχή των τσιγγάνων ήταν μεγάλη σε απελευθερωτικούς πολέμους της Ελλάδας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο πρώην Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος (περ. Σάλπιγξ Ορθοδοξίας Τ.30 Σεπτ.-Οκτ. 1970).

Και να μην ξεχνάμε ακόμα τους διωγμούς που υπέστησαν οι τσιγγάνοι των Βαλκανίων κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου από τους ΝΑΖΙ και τους συνεργάτες τους ΤΣΑΜΗΔΕΣ!!! ΒΟΣΝΙΟΥΣ Ισλαμιστές, Βούλγαρους κλπ.

Οι μεταγενέστερη συνεργασία κάποιων τσιγγάνων στο Κοσσυφοπέδιο, και πιθανόν και εντός Ελλάδας με Ουτσεκάδες δεν διαγράφουν τους Ιστορικούς τους αγώνες.

Όπως διαπιστώνουμε ήδη η Ελλάδα διατρέχει πολλαπλούς κινδύνους από γείτονες.

Χρειάζεται επαγρύπνηση προπαντός συνεργασία, κυρίως στα Εθνικά Θέματα λαού, Σωμάτων Ασφαλείας Μυστικών Υπηρεσιών κλπ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Λύσης

Με 42 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό της, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διεκδικεί διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές της…

% μέρες πρίν

Έφυγε από την ζωή ο τ. Δήμαρχος Κρανιδίου Νικόλαος Κοντογιάννης

Σχεδόν ταυτόχρονα με την γνωστοποίηση του θανάτου του τ. Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη, με σχετική…

% μέρες πρίν

Καλή… αποτυχία Μαρίνα

 γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Θα μπορούσε άραγε ποτέ μία αποτυχημένη προσπάθεια να θεωρηθεί ως μία…

% μέρες πρίν

Ανάσταση της Αλληλεγγύης

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της…

% μέρες πρίν

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου χάρισε χαμόγελα

Περισσότερες από 100 οικογένειες, στο Ναύπλιον, γιόρτασαν την Κυριακή της Ανάστασης συμπληρώνοντας τις ανάγκες διατροφής…

% μέρες πρίν

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναργειακός, τα σάρωσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής  και την άνοδο στην Β Εθνική,…

% μέρες πρίν