Να δημιουργήσουμε ένα αόρατο Δίκτυο, αξίων και αξιών ενσωματωμένο στην Κοινωνία και ικανό να εμπνέει τον Λαό των Ελλήνων

261

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η ΧΡΟΝΙΑ (και η δεκαετία) ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Σίγουρα το 2019 δεν ήταν καλή χρονιά για τον Έλληνα, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ούτε και η δεκαετία που πέρασε. Τα παιδιά μας έγιναν υπηρέτες των ξένων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ενώ συγχρόνως τα επιδόματα ελεημοσύνης έγιναν τρόπος ζωής και προσέλκυσης ψηφοφόρων. Καθιερώθηκε η νομοθετική υποταγή στα κελεύσματα των ξένων κέντρων εξουσίας και διασπάσθηκε η ενότητα της ονομασίας της Μακεδονίας κατά τα πρότυπα της Θράκης και της Ηπείρου. Το ίδιο συνέβη  και με την εθνοφυλετική και θρησκευτική ομοιογένεια της ιστορικής μας παρουσίας στον χερσαίο και θαλάσσιο χώρο που όλοι θεωρούμε φυλετική -πολιτισμική κοιτίδα μας.

Το χειρότερο όλων είναι ότι, πολιτικά, την εκμετάλλευση της Ελπίδας την διαδέχτηκε η παραποίηση της Αλήθειας. Και όλα αυτά με τον πολιτικοϊδεολογικό χώρο των Εθνικιστών να παραμένει προσηλωμένος σε πρακτικές και πολιτικές του προηγούμενου αιώνα.

Η ΧΡΟΝΙΑ (και η δεκαετία) ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το 2.020 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά. Συμβολικά, θα είναι το ξεκίνημα μιας κρίσιμης δεκαετία όπου θα διαμορφωθεί το μέλλον. Του σημερινού Ελλαδικού κρατιδίου που θα δει να συρρικνώνεται ο θαλάσσιος, ο εναέριος και ο νησιωτικός του χώρος. Της σημερινής Ευρώπης που θα ξεκινήσει να μεταλλάσσεται σε μπλέντερ λαών και αξιών. Της ανθρωπότητας που θα έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση της εμφάνιση των κίτρινων φυλών στο κατώφλι της παγκόσμιας ηγεσίας.

Το 2.020 οι cloud servers, η Artificial Intelligence, τα Big data, το Internet of thinks, το crowdsourcing και το Blockchain θα μπουν στην ζωή μας με θυελλώδεις ρυθμούς. Ο λαός που θα τα ενσωματώσει στην καθημερινότητα και στην μέθοδο διακυβέρνησής του θα είναι αυτός που θα αποκτήσει το δικαίωμα στο μέλλον. Και όποιος τα προσαρμόσει με την ιστορία και το σύστημα αξιών που έχει δημιουργήσει, θα διατηρήσει και την ιστορική του παρουσία. Ειδικότερα για εμάς, του ακρίτες του Ελληνικού Εθνικισμού θα πρέπει να προστεθεί και η αίσθηση, η πίστη και η γνώση της αποστολής της ράτσας, καθιστώντας τον σχεδιασμό και το αποτέλεσμα ακόμα δυσκολότερα.

Το 2.020 θα ξεκινήσει η τελική μάχη της δυσφήμισης και της κατάργησης του Έθνους ως κορυφαίας αξίας και πνευματικής οντότητας που συνδέει (σε ένα λαό) τις γενεές του χθες και τα δημιουργήματά τους με τους διαχειριστές του σήμερα και τους μελλοντικούς αντικαταστάτες μας. Το όπλο του δικαιωματισμού, το φόβητρο της περιβαλλοντικής καταστροφής και οι τερατώδεις ενώσεις οικονομιών και κρατικών μορφωμάτων θα χρησιμοποιηθούν χωρίς έλεος, για την περιθωριοποίηση κάθε αντίθετης φωνής που θα πρεσβεύει την Αλήθεια του Έθνους, της φύσης και της πολυμορφίας του ανθρώπινου είδους.

ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΟΧΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ….

Το πρόβλημα των μεγάλων αλλαγών και της επιτάχυνσης των διαδικασιών επιβολής νέων δομών επικυριαρχίας θα είναι κοινό για όλους (ανθρώπους και λαούς). Όποιοι χαράξουν την σωστή στρατηγική, αυτή που απαιτεί ο συνδυασμός γνώσης του χωροχρόνου και του αντιπάλου, θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν «το στοίχημα», που έχει σαν έπαθλο την συμμετοχή στον τελικό προορισμό.

Το στάχυ επιβιώνει στις θύελλες όταν γύρω του γιγαντιαία δέντρα ξεριζώνονται. Τα πέτρινα σπίτια στις ράχες των βουνών μένουν ανεπηρέαστα όταν το τσουνάμι καταστρέφει τεράστιες τουριστικές εγκαταστάσεις στις παραλίες. Τα μικρά φουσκωτά είναι αυτά που σώζουν τους επιβάτες όταν τα υπερωκεάνια συντρίβονται από τους καιρούς.

Η τακτική του Κολοκοτρώνη ήταν αυτή που κατανίκησε τον Δράμαλη. Η τακτική του Γρίβα –Διγενή ήταν αυτή που οδήγησε σε αδιέξοδο την κραταιά αυτοκρατορία των Εγγλέζων. Η τακτική του Ωνάση, του Νιάρχου, του Λαιμού και των άλλων εφοπλιστών ήταν αυτά που έφερε την κυριαρχία των ωκεανών και την Ελληνική σημαία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης..

Η δεκαετία που αύριο ξεκινά σηματοδοτεί την ακμή της κυριαρχίας των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης. Μετά όμως απ’ την κορυφή αρχίζει ο κατήφορος. Αυτοί που θα φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής, αυτοί θα χτίσουν το νέο κόσμο των αξίων και των αξιών. Αξιών που θα έρχονται από το μέλλον και θα εμπνέουν τους φύλακες του παρελθόντος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Οι Έλληνες Εθνικιστές θα πρέπει:

Να μάθουμε από τα διδάγματα της ιστορίας και της φύσης.

Να δημιουργήσουμε νέες μορφές και νέα σχήματα αγώνος.

Να προσέξουμε να επιλέγουμε τον χρόνο, τον τόπο και τον στόχο.

Να σπουδάσουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του εχθρού.

Να οργανώσουμε ένα αόρατο Δίκτυο, ενσωματωμένο στην Κοινωνία που θα μας ακολουθεί, θα μας συντηρεί και θα μας προστατεύει.

Να εφαρμόζουμε τις αρχές του πολιτικού ανταρτοπολέμου συγχρόνως με τις αρχές του πολιτικού marketing. Με πιο απλά λόγια …

Να γίνουμε ικανοί να υπηρετούμε τις ιδέες μας και να εμπνέουμε τον Λαό των Ελλήνων.

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/01/blog-post.html