Για 800 θέσεις εργασίας μίλησε ο κ.Νίκας. Προχωράει η επένδυση της φαρμακοβιομηχανίας Demo στην ΒΙ.ΠΕ  της Τρίπολης

100

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, πρόσφατα δέχθηκε στο γραφείο του τον αντιπρόεδρο της φαρμακοβιομηχανίας DEMO Δημήτρη Δέμο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την αγορά των πρώτων εκτάσεων στη ΒΙΠΕ Τρίπολης καθώς και για την πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει στην αγορά και άλλων.

Χαρακτηρίζεται έτσι ως θετική εξέλιξη η υπόθεση της επένδυσης της φαρμακοβιομηχανίας Demo, στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, δημιουργία του Αρκά Σταύρου Δέμου.

Ο κ. Νίκας είπε μεταξύ άλλων: «Μόλις ολοκληρωθεί η επένδυση θα ανοίξουν 800 θέσεις εργασίας άμεσα και έμμεσα. Αυτό είναι ένα καλό επενδυτικό νέο. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που γίνεται για την Τρίπολη, γιατί εγώ θυμάμαι την ΒΙΠΕ Τρίπολης πολύ πιο ζωντανή, με μεγάλες μονάδες. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση μετά την κρίση και τα δεινά τα οποία περάσαμε».

Ας σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία Demo βραβεύθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO” που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Τρίπολη και ήταν τότε που έγινε η πρώτη ανακοίνωση -από την κόρη του ιδρυτή, Ιωάννα Δέμου- για την πρόθεση να προχωρήσει η εν λόγω επιχείρηση σε επένδυση στην Αρκαδία.

 Δείτε αντίστοιχο ρεπορτάζ μας: εδώ