Το Ίδρυμα Μαρία Ράδου απέκτησε πρόεδρο που θέλει και μπορεί να το διοικήσει αποτελεσματικά

305

Την απόφασή του να αφοσιωθεί στο έργο ευθύνης διάσωσης του Γηροκομείου Ναυπλίου, που του ανέθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων , τονίζει ο Χρήστος Ζέρβας.

Ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του πολύπαθου Ιδρύματος Μαρία Ράδου, φέρεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα προβλήματα 20 ετών από την παθητικότητα της πολιτείας και της πρόσφατης οικονομικής κρίσης. Στην πρώτη δημόσια δήλωσή του επιδεικνύει ήθος και απόφαση συνεργασίας και καθορίζει σαν αποστολή του «την εξασφάλιση ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης της “Τρίτης ηλικίας”».

Χρήστος Ζέρβας

Η ΔΗΛΩΣΗ ΖΕΡΒΑ

«Αποδέχομαι με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης την ανάληψη των καθηκόντων μου ως πρόεδρος στο Ίδρυμα “Μαρία Ράδου” (Γηροκομείο Ναυπλίου).

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχό μας Δημήτρη Κωστούρο, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου με την πρότασή του και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής.

Προσβλέπω στην ομαλή συνεργασία με όλα τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και με τους υπαλλήλους του Ιδρύματος που στηρίζουν ακούραστα το κοινωφελές αυτό έργο.

Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από τη θέση αυτή, γνωρίζοντας τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα θα εργαστώ απρόσκοπτα και με σύνεση για την εξυγίανση  του κοινωφελούς αυτού ιδρύματος και την εξασφάλιση ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης της “Τρίτης ηλικίας”».