Σοβαρό ατύχημα στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

81

Το ατύχημα που έγινε τη  Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παιδιών, σημειώθηκε όταν το παιχνίδι τους συγκρούστηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της διαδρομής του με ένα τρενάκι που ήταν σταματημένο κοντά στο σημείο.

Το ατύχημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οφείλεται πιθανότατα σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και έσπευσαν αρκετά άτομα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα τρία παιδιά που ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Μάλιστα, το ένα παιδί φέρεται να έπαθε κρίση πανικού μετά το ατύχημα.

Τα παιδιά αρχικά μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του θεματικού πάρκου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τρενάκι επιδιορθώθηκε και τέθηκε ξανά σε λειτουργία.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.