Εκπρόσωποι του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγορούνται για  «…‘’ξέπλυμα’’ παράνομων ενεργειών…»

125

Προκάλεσαν την οργή του Δημάρχου Επιδαύρου, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο, και εισέπραξαν τις δέουσες απαντήσεις. Απαντήσεις που εκφεύγουν της τοπικής αντιπαράθεσης και οδηγούν ευθέως στην αποδοκιμασία της Σταλινικού τύπου λειτουργίας των εκπροσώπων του ΚΚΕ.

«…σε κάθε θέμα, μας διαβάζετε το 15λεπτο φιρμάνι που σας έχουν στείλει από τα κεντρικά, όπως εσείς λέτε, και δεν ασχολείστε με την ουσία του τοπικού προβλήματος» τους γράφει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος χαρακτηρίζοντάς τους -εμμέσως πλην σαφώς- ως ετερόφωτους.

Τους κατηγορεί ακόμη, ο Τάσος Χρόνης, ότι η παράταξή τους ήταν «…  η αριστερή πατερίτσα της προηγούμενης δημοτικής αρχής» και ερμήνευσε την στάση τους σαν «…‘’ξέπλυμα’’ παράνομων ενεργειών το οποίο έκανε ο τότε εκπρόσωπός σας».

Ολόκληρη η καυστική δήλωση του Δημάρχου Επιδαύρου, δημοσιεύεται κατωτέρω:

«Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με τα δημοσιεύματα της παράταξης του ΟΧΙ σε όλα, αλλά οι ανακρίβειες και η προπαγάνδα θέλουν απάντηση γιατί αλλιώς οδηγούμαστε σιγά σιγά, όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί, σε μειοψηφίες οι οποίες θέλουν να κάνουν κουμάντο!

Μιλάτε για τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου τον οποίο καταστρατηγείτε συστηματικά, καθώς σε κάθε θέμα, μας διαβάζετε το 15λεπτο φιρμάνι που σας έχουν στείλει από τα κεντρικά, όπως εσείς λέτε, και δεν ασχολείστε με την ουσία του τοπικού προβλήματος. 

Αποχωρήσατε από τον απολογισμό πεπραγμένων του 2018 (θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής) ενώ είχατε μείνει και ψηφίσατε τους απολογισμούς των σχολικών επιτροπών, το 2017,  την περίοδο των κλοπών όταν σας λέγαμε να φύγουμε μαζί! Γιατί; Γιατί πολύ απλά ήσασταν η αριστερή πατερίτσα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Αυτό ήταν ‘’ξέπλυμα’’ παράνομων ενεργειών το οποίο έκανε ο τότε εκπρόσωπός σας. Για τον λόγο αυτό πήρατε το 50% των ψήφων που είχατε πάρει το 2014 και μπήκατε στο δημοτικό συμβούλιο στην 3η κατανομή, ελέω Κλεισθένη. Τώρα αποφασίσατε, ξαφνικά, να αλλάξετε στάση. Καλά κάνατε! Τα στοιχεία του απολογισμού είναι ο οικονομικός απολογισμός του 2018 και το τεχνικό του πρόγραμμα. Ουδέποτε τα αναζητήσατε για να δραπετεύσετε και να μην στενοχωρήσετε τον προηγούμενο σας πολιτικό φύλο. Δεν σας παρεξηγώ! Καλά κάνετε!

Μία ευχή μονάχα, τη νέα χρόνια αφουγκραστείτε την κοινωνία αν θέλετε να είστε χρήσιμοι και βγείτε έξω από την οικογενειακή παρεούλα σας,  χαράζοντας τον δικό σας δρόμο. Δεν περισσεύει κάνεις για εμάς. Εάν εσείς θέλετε βέβαια μπορείτε να βρείτε φθηνές δικαιολογίες για να συνεχίσετε να τιμάται το ΟΧΙ σε όλα, το οποίο είναι δικαίωμά σας, όμως στις καταγγελίες και στους χαρακτηρισμούς πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι στους απολογισμούς που αφορούν τη δική μας θητεία θα σας δίνω εγώ ο ίδιος τα στοιχεία που θέλετε, σεβόμενος τον ρόλο σας.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου

Αναστάσιος Χρόνης»

(Φωτογραφία αρχείου από την “Αργολική Ανάπτυξη”)