Ανήμερα του Αγίου Νικολάου ο Δήμος Κορινθίων ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγεί την πόλη

66
Βασίλης Νανόπουλος Δήμαρχος Κορινθίων

Έπειτα από πολλά χρόνια ο Δήμος Κορινθίων, εν όψει της εορταστικής περιόδου φωταγωγεί την πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Αύριο Παρασκευή, στις 19:00 το απόγευμα, στην Πλατεία του Φλοίσβου, θ’ ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε ειδική εκδήλωση καθώς της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Καθώς ο στολισμός της Κορίνθου και των χωριών είναι σε εξέλιξη ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος καλεί τους πολίτες αλλά και τους εμπόρους «να συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό. Έναν Δήμο φωτεινό και γιορτινό»

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, αναφερόμενος και στην οικονομική προσδοκία υπέρ των επαγγελματιών της πόλης ζήτησε από τους Κορίνθιους αλλά και τους επισκέπτες «να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου την Παρασκευή, παράλληλα όμως και να γνωρίσουν την αγορά μας η οποία είναι αξιόλογη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και ποιότητας προϊόντων».

Κατά το διάστημα των γιορτών θα υλοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων από το ΚΕΠΑΠ, στην έδρα του Δήμου αλλά και στις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων με την συμμετοχή ντόπιων συλλόγων και φορέων. Στόχος είναι να αναδειχθεί και να στηριχθεί το πολιτιστικό στοιχείο του δήμου Κορινθίων.

 

Σχετικό video: https://youtu.be/tHg10GmXVg8