Το Ναύπλιο ανάβει το δέντρο των Χριστουγέννων με τον δικό του –ξεχωριστό τρόπο

140

Λαμπερότερο από ποτέ το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων ευρύτερα υποδέχονται την γέννηση του Θεανθρώπου. Αύριο Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.30 το  απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού της γέννησης της ελπίδας, ανάβοντας τα αστέρια που θα κοσμούν τον δέντρο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Μιλώντας για την προσπάθεια του Δήμου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Δημοτών και των επισκεπτών της πόλης και περιβαλλόμενη από τους συντελεστές των εκδηλώσεων, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη αναφέρθηκε στην συμμετοχή (κατά την έναρξη των εορτασμών) της Φιλαρμονικής του ΔΟΠΠΑΤ, της παιδικής χορωδίας «Temperamento», της χορωδίας του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών VD Χρονοπούλου και στον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο «Χοροκίνηση», υπογραμμίζοντας «το κάτι παραπάνω» που επιφυλάσσει στους επισκέπτες η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και στην φιλική εμφάνιση της μεγάλης μας ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη σε τραγούδια του Γιάννη Σπανού. (Ο μεγάλος συνθέτης είχε τιμηθεί από τον Δήμο Ναυπλιέων στις 29 Απριλίου 2018).

Στον χώρο που δημιουργούν η πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο και στο άγαλμα του Καποδίστρια, ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους αύριο Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, από τις 17.30.

Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, για να γλυκάνουν όσους παραστούν. θα είναι έτοιμα από νωρίς. Και για τους μεγάλους γλυκατζήδες,  η Μαρίας Καρανικόλα, θα ετοιμάζει επιτόπου τις Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της που θα απογειώσουν και φέτος τις αισθήσεις όσων τις γευτούν.