Ο Βασίλης Νανόπουλος απαντά στους επικριτές του

43

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές του, οι οποίοι έσπευσαν να σπιλώσουν στο πρόσωπο του τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα για κάποιες  προσλήψεις ειδικών συμβούλων και  συνεργατών οι οποίες είχαν αναρτηθεί, όπως ακριβώς προβλέπεται και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η πλήρης ανακοίνωσή του είναι:

«Η κακοήθεια και η άγνοια σε μερίδα του τύπου της Κορίνθου – ευτυχώς ελάχιστη- περισσεύουν όπως αποδεικνύεται αλλά επειδή επιμένουν απαντώ με την αλήθεια που θέλουν να κρύψουν!

Αποκρύπτουν οι κύριοι που θα έπρεπε να έχουν στόχο την σωστή ενημέρωση και όχι την αποδόμηση του Δημάρχου και της νέας αρχής (είναι βέβαια εκπεφρασμένη η προτίμηση τους στην προηγούμενη) πως πρόκειται για σύμβαση εργασίας η οποία ακριβώς επειδή εμπεριέχει στοιχεία όπως το ΑΦΜ  και ο αριθμός ταυτότητας δεν μπορεί, βάσει νόμου, να έχει άλλη μορφή αφού εμπίπτει στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Είναι ο νόμος κύριοι! Όχι η πρόθεση του Δημάρχου να κρύψει το οτιδήποτε!

Αποκρύπτουν επίσης την απόφαση Δημάρχου βάσει της οποίας υπεγράφη η σύμβαση, απόφαση αναρτητέα στο διαδίκτυο, με πλήρη στοιχεία και με διαφορά ανάρτησης ολίγων ημερών!

Άραγε δεν έφτασε ως εκεί η «έρευνά» τους;

Αποκρύπτουν ακόμα πως όλες οι συμβάσεις ειδικών συμβούλων και συνεργατών του Δημάρχου που αναρτήθηκαν με διαφορά λίγης ώρας, έχουν ακριβώς την ίδια μορφή και όχι μόνο αυτή της κυρίας Έρρικας Καραμαλίκη.

Άραγε επιθυμεί ο Δήμαρχος Κορινθίων να αποκρύψει όλους τους συνεργάτες του; Στη…βιασύνη τους για κριτική «δεν είδαν» ούτε τις έτερες συμβάσεις αλλά ούτε και τις αποφάσεις Δημάρχου με τα πλήρη στοιχεία; Τους τα επισυνάπτουμε!

Αποκρύπτουν τέλος, πως σε όλους τους δήμους ακολουθείται πλέον η ίδια ακριβώς μέθοδος διότι, αυτό ορίζει ο νόμος! Κατηγορούν άραγε τους Δημάρχους όλης της χώρας ή μήπως υπόλογος είναι μόνο ο Βασίλης Νανόπουλος;

Η κακοήθεια περισσεύει! Η άγνοια δεν συγχωρείται! Οι πολίτες μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά!»

Οι αποφάσεις είναι οι εξής:

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%A9%CE%9B7-%CE%975%CE%A3?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%9A%CE%95%CE%A9%CE%9B7-2%CE%A37?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE%924%CE%A9%CE%9B7-%CE%92%CE%97%CE%94?inline=true