Η Φασιστική Αστυνομία Σκέψης στοχοποιεί το Δήμαρχο Πύργου

190

Είναι γεγονός ότι πλέον ζούμε σε πολύ «περίεργους» καιρούς.

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Ως Δημοτική Παράταξη, αλλά κυρίως ως Χάρης Μιχαλακόπουλος, οφείλουμε και οφείλω να τοποθετηθούμε, γιατί αυτές οι πρακτικές και αυτοί οι άνθρωποι πρώτους εμάς έχουν στοχοποιήσει και συνεχίζουν άμεσα ή έμμεσα να ρίχνουν λάσπη στη κοινωνία για εμάς.

Υπάρχουν διάφοροι «τύποι» και διάφορες «οργανώσεις» οι οποίες αυτόκλητα έχουν αναγορευτεί σε Ιεροεξεταστές σκέψης και έκφρασης.

Προβάλλουν ως προπέτασμα καπνού τα δήθεν «δημοκρατικά» τους αισθήματα και στοχοποιούν –απειλούν –μηνύουν -ταλαιπωρούν  όσους δεν συμβαδίζουν με τα δικά τους πιστεύω ή όσους λένε ή κάνουν κάτι που μπορεί να τους χαλάει ένα καλοστημένο «έργο».

Χρησιμοποιούν ταμπέλες κατά το δοκούν όπως “φασίστας”, “ρατσιστής”, “λαϊκιστής”  κλπ. Στη πράξη όμως είναι αυτοί που δεν αντέχουν ποτέ σε διάλογο, ούτε καν να ακούν τη “διαφορετική” άποψη, ενώ φιγουράρουν στη κοινωνία ως εκφραστές της “διαφορετικότητας”. Φαρισαίοι και υποκριτές. Δημοκράτες a la cart λοιπόν.

Είναι επίσης απορίας άξιο πως ζουν όλοι αυτοί, εφόσον ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι λένε ανιδιοτελής!!!

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος είναι το τελευταίο  χρονικά θύμα αυτής της ιδιότυπης Ιεροεξεταστικής Ομάδας η οποία δε κάνει τίποτα άλλο τελικά παρά να μας δείχνει εικόνες από το μέλλον που κανείς δε θέλει να ζήσει. Ο επόμενος στόχος προφανώς θα είναι ο καθένας που δε «γουστάρουν» ή θα υποδειχθεί «άνωθεν».

Μια κοινωνία στην οποία κανείς δε θα μπορεί να πει τη γνώμη του, εκτός εάν αυτή είναι σύμφωνη με τη Παγκόσμια εξουσία. Μια κοινωνία σκλάβων και προβάτων όπως πολύ σωστά περιγράφει στο προφητικό βιβλίο του “1984” ο Τζώρτζ  Όργουελ.

Το κακό είναι ότι σε αυτό το «παραμύθι» τσιμπούν και μερικά ΜΜΕ, εκτός από τους ήδη «εντεταλμένους» υπηρέτες αυτού του κόλπου.

Ο Δήμαρχος μιας Πόλης πρέπει και επιβάλλεται να μη κρύβεται. Πρέπει και επιβάλλεται να παίρνει θέση σε όλα τα προβλήματα, ανεξάρτητα από τη σοβαρότητά τους. Τέλος αλίμονο και εάν φοβάται ο Δήμαρχος και ο καθένας να πει την άποψή του, επειδή θα περιμένει στη «γωνία» ένα ολόκληρο σύστημα με Ιεροεξεταστές, δημοσιογράφους και κλακαδόρους για να του αστυνομεύσουν τη σκέψη και το λόγο.

Νομίζω είναι καιρός να τελειώνουμε με αυτά.

Άλλωστε από το διαδίκτυο μπορούμε να αλιεύσουμε πληροφορίες όπως: «Το  Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, συντομογραφικά ΕΠΣΕ, αποτελεί Ελληνική Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ). Πρόκειται για το Ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία έχει ως σκοπό την υποστήριξη και τη δημοσιοποίηση των αρχών της τελικής πράξης της διάσκεψης για την ασφάλεια και την συνεργασία στην Ευρώπη, που υπογράφτηκε στο Ελσίνκι τον Αύγουστο του 1975, γνωστές και ως «συμφωνίες του Ελσίνκι». Η διεθνής Ομοσπονδία Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα χρεοκόπησε λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαλύθηκε την  27η Νοεμβρίου του 2007.[3] Ο πρώην οικονομικός διευθυντής της, Αυστριακός Rainer Tannenberger, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίου ευρώ.[4]». Έτσι ο Δημητράς απέμεινε μόνος αυτός Παγκόσμιος Παρατηρητής, να επιβλέπει την τήρηση των Διεθνών «Συμφωνιών του Ελσίνκι» του Αυγούστου 1975». ΕΔΩ

Το ανωτέρω γράφτηκε στη πανηγυρική απόφαση αθωώσεως της Σώτης Τριανταφύλλου που ουσιαστικά είναι η σφαλιάρα και η οδός για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν οι νταβαντζήδες της ζωής μας και της σκέψης μας.

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου- Δημοτικός Σύμβουλος