Βόλεϊ με Αμαξίδιο στη Πάτρα

190

Μια πολύ όμορφη διοργάνωση βόλεϊ, από αθλητές με αμαξίδιο, πραγματοποίησε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής, σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2019 που έχει ορισθεί ως η Παγκόσμια Ημερά Ατόμων με Αναπηρία.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου:

«Η ΕΣΠΕΠ., στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που έχει καθιερωθεί να εορτάζετε κάθε 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε την Κυριακή στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών μεταξύ των ομάδων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε και του ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ, εκδήλωση που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η ομάδα ΑΣ ΑΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Αθλητές με Αμαξίδιο μαζί με προπονητές και αθλήτριες των ομάδων συμμετείχαν, σε αγώνα επίδειξής (παιχνίδι βόλεϊ), στέλνοντας το μήνυμα της ισότητας και της ανθρώπινης δύναμης, καθώς επίσης και στο δικαίωμα για άθληση.

Πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στο Κλειστό της Παναχαϊκής χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητών του Ήφαιστου να αγωνιστούν ως αθλητές βόλεϊ με το αμαξίδιο, το οποίο και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Μετά το πέρας του αγώνα επίδειξης ακολούθησε, η βράβευση από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Π.Ε.Π. κ. Κανελλόπουλο Θ. προς το σωματείο Ήφαιστος, για την συμβολή τους στην Αθλητική διέξοδο που έχουν προσφέρει σε Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες στην Δυτική Ελλάδα.

Σαν ΕΣΠΕΠ ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την συμβολή τους στην διοργάνωση και ευχόμαστε στο αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Επιτυχίες και Δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλουν».