γράφει ο ο Δημήτριος Μπουγιώτης*

Η 19η Οκτωβρίου πέρασε στην ιστορία ως η ημέρα ορόσημο για την Ιταλική ριζοσπαστική δεξιά.

Υπό την ηγεσία του Σαλβίνι το μεγαλύτερο μέρος του πατριωτικού χώρου συνασπίσθηκε και διαμαρτυρήθηκε ενάντια στην αντι-συνταγματική κυβέρνηση των πέντε αστέρων. Διακόσιες χιλιάδες Ιταλών μαζί με τη Λέγκα του Βορρά, τους Fratelli d Italia τον Μπερλουσκόνι αλλά και της χελώνες της Casa Pound δημιούργησαν ένα ενιαίο αντικυβερνητικό μπλοκ, δείχνοντας την επόμενη μέρα.

Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, τα επιφανειακά κόμματα των 5 αστέρων και η αριστερά αποτελούν μια συστημική ασπίδα με μόνο σκοπό την υπερφορολόγηση των Ιταλών πολιτών και την ανεξέλεγκτη μεταναστευτική ροή.

Ακούραστος ο Ματέο Σαλβίνι συνέχισε τις πολιτικές του συγκεντρώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται επί καθημερινής βάσεως ανά την ιταλική επικράτεια.

Δημήτρης Μπουγιώτης Συντονιστής Ε.Σ.Ο.

Στην Ελλάδα δυστυχώς οι Έλληνες πατριώτες βρίσκονται στο περιθώριο. Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε τεχνηέντως να κάνει εισοδισμό από τα δύο μεγάλα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, το μεταναστευτικό και το Μακεδονικό και όταν βρέθηκε σε θέση εξουσίας έκανε στροφή 180 μοιρών που θα ζήλευε ακόμα και η Κομανέτσι. Ο Κ. Μητσοτάκης μεταθέτει στα αριστερά το κόμμα και η εκλογική βάση βράζει. Δεν είναι τυχαίο πως μεγαλοστελέχη του Καραμανλικού κόμματος όπως ο κ. Σκαλούμπακας, κατηγορούν δημοσίως την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για τις συνεχείς αντεθνικές πολιτικές. Η δήλωση του πρωθυπουργού περί ικανοποίησης του για την μετεξέλιξη μας σε πολυπολιστισμική κοινωνία γράφτηκε στην ιστορία.

Ο Ελληνικός εθνικισμός βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία. Να δημιουργηθεί κάτι από τη βάση. Μέσα από διαδικασίες συλλογικές θα πρέπει οι φορείς και οι προσωπικότητες του Ελληνικού Εθνικισμού να ενωθούν και να γίνουν η πρωτοπορία των εγχώριων εξελίξεων. Να μιμηθούν εμάς οι Ιταλοί και όχι να γίνεται το αντίστροφο.

*ο Δημήτριος Μπουγιώτης

είναι Συντονιστής του ΕΣΟ (Εθνικό Συντονιστικό Όργανο)

ΠΗΓΗ: https://www.elkosmos.gr/h-italia-protoporei-ellada/?fbclid=IwAR1WfIlP6se9Dkpy3wN4VP6w3PQ5DVsVP1DZSM4ork4zITXGUnFl-iMn_bM

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν