22ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα 23 & 24 Νοεμβρίου 2019

163

Η Οργανωτική Επιτροπή του Forum Ανάπτυξης ανακοινώνει ότι για 22η συνεχή χρονιά, το ετήσιο πολυσυνέδριο – έκθεση Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

«Έξυπνες λύσεις παντού “SMART*”» είναι το Κεντρικό θέμα των φετινών εκδηλώσεων της κορυφαίας αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος να παρουσιαστούν έξυπνες προτάσεις, λύσεις και εφαρμογές σε όλο το φάσμα της διοίκησης, της παραγωγής, της εκπαίδευσης και σε ότι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών. Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου θα αναζητηθούν έξυπνες λύσεις και εφαρμογές παντού, σε συνεργασία με φορείς από: την Πολιτική,την Αυτοδιοίκηση, την Παραγωγή, την Επιστήμη, την Εκπαίδευση, την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Το 22ο Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται από την εταιρεία Σύμβουλος Ε.Ε και την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με τη συνδιοργάνωση και χορηγική υποστήριξη των σημαντικότερων θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων του τόπου μας. Σημαντικές συνεργασίες με ισχυρά τοπικά, περιφερειακά και εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ θα μεγιστοποιήσουν τα πολλαπλά μηνύματα που εκπέμπει από την Πάτρα ο σημαντικότερος    αναπτυξιακός της – συνεδριακός και εκθεσιακός – θεσμός.

http://forumanaptixis.gr/new/22oforumanaptixis/