Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πρόσφυγες ΔΕΝ θέλουν τους λαθρομετανάστες

400
Χάρης Μιχαλακόπουλος

του Χάρη Μιχαλακόπουλου

Όλοι εμείς που χρόνια τώρα προσπαθούμε να αποδείξουμε το αυτονόητο κόντρα σε ένα καλοπληρωμένο ασκέρι ή χρήσιμους ηλίθιους, της αριστεράς και του σκοταδισμού, καθώς και κάθε λογής «ευαίσθητων» σε οτιδήποτε εκτός από τον Έλληνα, τελικά δικαιωνόμαστε από τα λόγια ψυχής ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ στη χώρα μας. Ενός Σύριου, που είναι σε θεσμική θέση.

 Είναι  ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.

Τι είπε δηλαδή ο άνθρωπος; Κάτι που λέει η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, αλλά πνίγεται από την σιωπή που έχουν επιβάλλει οι λίγοι και καλοβολεμένοι καθεστωτικοί και τα ΜΜΕ που ελέγχουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Ο Γ.Γ των Σύρων Ανουάρ Μπάκρι

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS”.

«Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;»

Μήπως διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κ. Γιαννούλης ή οποιοσδήποτε άλλος σε αυτά;

Μήπως θα τον βγάλετε και αυτόν ρατσιστή -φασίστα -ναζί -να ζει κανείς ή να μην ζει τελικά με τόσες βλακείες που ακούει από εσάς;

Ένα δεύτερο πρόσφατο παράδειγμα (μόνο τα πρόσφατα αναφέρω, από τα δεκάδες ίδια που συμβαίνουν κάθε μήνα) έρχεται από την προσπάθεια μεταφοράς ενός λεωφορείο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, σε δομή στην Ερμιονίδα.

Οι Σύριοι, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία Σομαλών  αρνήθηκαν να κατεβούν από το λεωφορείο για ευνόητους λόγους. Οι εκπρόσωποι των Συρίων ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν και ζήτησαν την μεταφορά τους στα Βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην Μακεδονία.

Ρατσιστές και αυτοί; Φασίστες; Ή μήπως αυτοί τους ξέρουν καλύτερα από τους «ΜΚΟ-ευαίσθητους» και κάθε λογής ονειροπαρμένο που θέλουν να φιλοξενήσει η χώρα μας 37.000.000 (συνθήκη Μαρακές, υπεγράφη από Τσίπρα και τηρείται από Μητσοτάκη) Ασιάτες και Αφρικανούς, αλλά κανείς «ευαίσθητος» δεν παίρνει 10-20 σπίτι του Γκανέζους -Σομαλούς -Κενυάτες -Αφγανούς -Μαροκινούς κλπ ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

Μέχρι λοιπόν να βρεθεί κάποιος να επιβάλλει στον οποιοδήποτε υπέρ-αμύνεται του εποικισμού της χώρας, να έχει πρώτα μια ντουζίνα τουλάχιστον σπίτι του και μετά να έχει δικαίωμα να μιλήσει, θα ανεχόμαστε και θα παίρνουμε χάπια για το στομάχι από το κάθε πληρωμένο ή μη, βολεμένο ή μη, «ευαίσθητο» a la cart, που ξεστομίζει βλακείες.

Αυτοί που ράβουν το στόμα τους σε οποιαδήποτε είδηση εις βάρος των Ελλήνων και είναι λαλίστατοι και κάνουν αντί -ότι να είναι, ενάντια στους Έλληνες που διαμαρτύρονται για τη Πατρίδα τους, για τα παιδιά τους, για τη ζωή τους, ακόμα και για τη ζωή αυτών των ονειροπαρμένων που τελικά είναι για λύπηση ή επιστημονική διερεύνηση.

Γιατί πρόκειται για ψυχική νόσο, να είσαι gay -λεσβία -trans ή οτιδήποτε άλλη μειονότητα, να ζεις σε χώρα που θεσμικά έχεις όλα τα δικαιώματα και να προσπαθείς να φέρεις και να επιβάλεις και να συν-υπάρξεις με αυτούς που θα σε πετάξουν από το διπλανό ψηλότερο κτίριο ή θα σε αποκεφαλίσουν ή θα σε εκτελέσουν επιτόπου, γι’ αυτό ακριβώς που είσαι!!.. και παράλληλα να μισείς αυτούς που είναι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι της χώρας που γεννήθηκες και εσύ και αγωνίζονται να σώσουν τα πάντα από αυτή τη τρέλα, μαζί και εσένα!!…

Προφανώς και η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά…..

Χάρης Μιχαλακόπουλος