Ελληνική Δικαιοσύνη- Έλληνες Δικαστές. Είναι άραγε Ελληνική; Είναι άραγε Δικαιοσύνη;

338

γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος*

Πριν από αρκετά χρόνια, άκουγα το θείο μου που ήταν συνδικαλιστής και αγωνιστής, να μου λέει συχνά την εξής κουβέντα: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο τόπο μας. Αυτοί πάντα αποφασίζουν στις δίκες υπέρ του κεφαλαίου και εάν υπάρχει κάποια πολύ δύσκολη απόφαση περιμένουν πάντα το νόμο με τα αναδρομικά τους, που συχνά-πυκνά βγάζουν οι Κυβερνήσεις για να τους χαϊδεύουν τα αυτιά και αποφασίζουν πάλι υπέρ του κεφαλαίου».

Τότε άπειρος εγώ πίστευα ότι ήταν υπερβολικός. Ακόμα και όταν μου εξηγούσε τις καραμπινάτες αδικίες που είχε ζήσει στο πετσί του, μέσα στις δικαστικές αίθουσες, εγώ πάντα διατηρούσα αμφιβολίες. Ίσως γιατί αυτός πάντα πάλευε για εργασιακά και οικονομικά ζητήματα και εγώ από πολύ μικρός αξιακά είχα ξεφτιλίσει στο μυαλό μου το χρήμα και τον πλουτισμό και έβαλα πάνω από όλα το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους.

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Περνώντας ο καιρός όμως και παρακολουθώντας και κρίνοντας συνολικά τη δικαιοσύνη και τους δικαστές (δε τα τσουβαλιάζω όλα, αλλά μιλάω για την πλειοψηφία δυστυχώς-μακάρι να σφάλλω) και κυρίως με γνώμονα το πώς αυτή κινείται στα Εθνικά ζητήματα και όσα παραπλεύρως επηρεάζουν αυτά, τον έχω δικαιώσει απόλυτα. Αν και ακόμα, αθεράπευτα ρομαντικός, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί δικαστές με ορθή και Ελληνική κρίση μέσα τους.

Αφορμή για το άρθρο αυτό είναι η είδηση του νέου νόμου-της Κυβέρνησης (που συνεχίζει με πιο πολύ ταχύτητα, από τους προηγούμενους αριστερούς ανθέλληνες, το σχέδιο εξαφανισμού των Ελλήνων από την Ελλάδα) περί “ασύλου”. (Διαβάστε το νόμο ΕΔΩ)

Τα πάντα-όλα  για τους ξένους.

Μπροστά από τον Έλληνα  ο κάθε μετανάστης-πρόσφυγας-λαθρομετανάστης. Όλοι αυτοί να έχουν  δωρεάν σπίτι-ρεύμα –νερό -ιντερνέτ την ίδια ώρα που χιλιάδες Έλληνες άστεγοι περιμένουν το χειμώνα με τρόμο και χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες θα χάσουν το σπίτι τους από τις τράπεζες, προπληρωμένες κάρτες με χρήμα ζεστό που προέρχεται από Ιδρύματα “περίεργα”, επιδόματα από 1000 πλευρές από το Ελληνικό Κράτος κλπ κλπ.

Να συνεχίσω;  Εκνευρίστηκες;  Εσύ δε τους ψηφίζεις; Εσύ δε τους καλοχαιρετάς όταν τους βλέπεις αντί να τους κάνεις να ντρέπονται να κυκλοφορούν;  Εσύ τελικά δεν είσαι αυτός που βάζεις το κόμμα πάνω από τα παιδιά σου και την Πατρίδα; Δεν συνεχίζω γιατί αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι: “ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ”;.

Η Δικαιοσύνη τελικά είναι τυφλή, κουφή, κουλή, κουτσή και αυτό κατά το δοκούν.

Μη θίξεις (δήθεν) κανένα δικαίωμα από  “ευπαθή”  κάηκες!!… Θα τρέξουν να σε κυνηγήσουν 2-3 εισαγγελείς, όλα τα ΜΜΕ, το παρατηρητήριο ανθελληνικών δικαιωμάτων του κάθε καραγκιόζη (συγνώμη σεβαστή μου φιγούρα) και 1002 ευαισθητούληδες (οι οποίοι συνήθως είναι εύποροι ή τέκνα πλουσίων ή κοπρίτες ΜΚΟυληδες).

Εάν όμως σου θίξουν τη Πατρίδα, τη Θρησκεία, τα όσια και τα ιερά σου και αντιδράσεις είσαι φασίστας, οπισθοδρομικός, αναχρονιστικός, ρατσιστής και όσες ταμπέλες βρουν ακόμα να σου κολλήσουν. Φυσικά καμία δικαιοσύνη ή ΜΚΟ ή Παρατηρητήριο (πφφ) δεν θα τρέξουν να σε βοηθήσουν. Το αντίθετο θα συμβεί. Θα σταθούν σιωπηλοί στην ελάχιστη αυτή μειοψηφία που σε λοιδορεί  με όλες τους τις δυνάμεις;

Όμως ούτε αυτό είναι το θέμα μας σε αυτό το άρθρο. Το θέμα μας είναι: “ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ”;.

Θα το γράφω μέχρι να το εμπεδώσετε ή μέχρι να θιχθούν και να βάλουν τα στήθη τους μπροστά κάποιοι άξιοι Δικαστικοί (που σίγουρα υπάρχουν).

Μου φαίνεται αδιανόητο να νομοθετούν αντισυνταγματικά κατά ριπάς οι Κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες και όλοι αυτοί οι νόμοι που συρρικνώνουν τον Ελληνισμό, καταστρατηγούν κάθε έννοια ισότητας και ισονομίας, να περνούν και να εφαρμόζονται έτσι χαλαρά, ακόμα και εάν ΔΕΝ περνούν από την επιτροπή συνταγματικότητας στης Βουλής ή καταπέφτουν τελικά στα διάφορα δικαστήρια (ΣΤΕ κλπ). Εδώ αξίζει να αναφέρουμε τη δική μας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ως πολίτες που ΔΕΝ ΔΙΚΤΥΩΝΟΜΑΣΤΕ ώστε να προσφεύγουμε στο ΣΤΕ για όλα αυτά τα ζητήματα και έτσι να λύνουμε τα χέρια στους Δικαστικούς.

Η Δικαιοσύνη είναι τελικά τυφλή; (δε τα βλέπει;) – κουφή (δεν ακούει;)- κουλή; (δεν υπάρχει κάποιος δικαστής να γράψει μια επιστολή ώστε να σταματήσουν επιτέλους τα αντισυνταγματικά νομοθετήματα-κουρελόχαρτα;) -κουτσή; (δεν υπάρχει κάποιος δικαστής να σηκωθεί από τη καρέκλα του, να περπατήσει μέχρι την ΠτΔ ή το Μαξίμου ή την Βουλή και να πάει ο ίδιος να διαμαρτυρηθεί για το βιασμό αυτό που υπόκειται το Σύνταγμα των Ελλήνων;).

Δεν υπάρχει κάποιος δικαστής να σηκώσει το ανάστημά του και να εφαρμόσει ακριβώς αυτό που προβλέπεται για τις διεθνείς διμερούς συμφωνίες (Πέρασμα από Βουλή και των 2 χωρών- Υπογραφή από τις 2 Προεδρίες- Επικύρωση από ολομέλεια ΟΗΕ κλπ Οργανισμών κλπ) για το ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ που το λένε Συνθήκη των Πρεσπών;

Δεν υπάρχει κάποιος δικαστής για το πιο απλό τελικά;  Να κινήσει τις διαδικασίες δίωξης (άρθρο 188- το «γκούγκλαρα» εγώ μη τυχόν και κουραστείς, κυρία τυφλή –κουφή -κουλή δικαιοσύνη) αυτών των “πιονιών” που ξεφτίλισαν στη παρέλαση Εθνικά σύμβολα και υπάρχει δικαστής που παράλληλα κινεί τις διαδικασίες για ποινική δίωξη του αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε στον αέρα το  “Μακεδονία ξακουστή”;

Δεν υπάρχει δικαστής να σταματήσει επιτέλους τη τυφλή αριστερή βία και βανδαλισμό, (που γίνεται φυσικά με την ανοχή του Κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού ως καλοί κρατιστές και αμειβόμενοι “επαναστάτες” που είναι οι αριστεροί και οι κομμουνιστές) και υπάρχει δικαιοσύνη να κάνει “προληπτικές” προσαγωγές  σε όποιον έχει Ελληνική σημαία στο πέτο ή σε όποιον ταξιδεύει για ένα συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας;

Δεν υπάρχει δικαστής  να βάλει το Έθνος και τη Πατρίδα πάνω από το τραπεζικό του λογαριασμό, ή την όποια οργανική εξέλιξή του,  δεν υπάρχουν τελικά πολλοί δικαστές να στηρίξουν ο ένας τον άλλον και να ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Δικαιοσύνη ΥΠΕΡ του ΕΛΛΗΝΑ;

Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν.

Πρέπει να κατανοήσουμε τελικά, σε αυτό το τόπο, ότι όσο και να θέλουν οι προδότες, όσο και εάν παλεύουν τα έμμισθα  παπαγαλάκια των ΜΜΕ, όσο και εάν παλεύουν οι Ελληνόφωνοι  πράκτορες των ανθελληνικών συμφερόντων, όσο πουλημένο και εάν είναι το πολιτικό σύστημα από άκρη σε άκρη, ΤΙΠΟΤΑ δε θα γινόταν και ΤΙΠΟΤΑ δε θα μπορούσε να πειράξει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και ότι αυτή αντιπροσωπεύει στους αιώνες των αιώνων εάν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Όσο και να το κατανοήσουμε εμείς, όμως, τίποτα δε θα αλλάξει εάν δεν το κατανοήσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.  Αυτό το πιστεύω με όλη μου τη ψυχή.

Τιμήστε λοιπόν επιτέλους τη θέση σας και το τίτλο σας και γίνετε ΕΛΛΗΝΕΣ Δικαστές και ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ (και τη παρτίδα) τώρα που η ΕΛΛΑΣ είναι υπό διωγμό. Συναγωνιστείτε πρωτίστως, ποιος Δικαστής θα γράψει Ιστορία και θα μείνει στην αιωνιότητα ως ο σωτήρας της Πατρίδας, αντί να συναγωνίζεστε στις ουρές των ΑΤΜ για αυξήσεις και αναδρομικά, όπως σας βλέπει ο κόσμος, για την κάλυψη της εφήμερης καθημερινότητας. Συναγωνιστείτε λοιπόν για τη θέση σας στην Ιστορία και για την παρακαταθήκη που θα αφήσετε στη κοινωνία. Γιατί τελικά όλοι αυτό είμαστε. Είμαστε το στίγμα που αφήνουμε πίσω μας.

*ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2019/11/blog-post_94.html