Έντυ Μπουζαλάς: Ο πιο δημοφιλής Δημοτικός Σύμβουλος στο Ναύπλιο

685
Έντυ Μπουζαλάς

Είναι ο πιο αγαπητός Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων. Όταν σου μιλάει, βλέπεις πως το χαμόγελο βγαίνει από την ψυχή του και η καλημέρα του είναι από καρδιάς.

Τον γνωρίζουν και τον χαιρετούν, στο δρόμο, όλοι οι Δημότες του Δήμου. Μιλάνε γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Με τα ίδια λόγια που έλεγαν όταν ήταν αντιδήμαρχος έργων και καθαριότητας, στην παράταξη Κωστούρου, λύνοντας προβλήματα των Δημοτών χωρίς ποτέ να πει «είμαι κουρασμένος», «τώρα είναι αργά, άστο για αύριο» ή «βρε παιδί μου Κυριακάτικα θα με βάλεις να τρέχω».

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο εκλέχθηκε με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, αφού πρώτα αποχώρησε (πριν από τρία χρόνια) από την κυβερνώσα παράταξη, με ευπρέπεια και χωρίς να πετάει υπονοούμενα.

Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι συνεχής και δημιουργική. Διατηρεί άριστες σχέσεις με την συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων και ψηφίζει πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών και της παράταξής του.

Είναι σίγουρα ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης που γνωρίζει τις υποχρεώσεις του προς την κοινωνία και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πολιτών, κατ’ αντίθεση με πολλούς που δείχνουν με την συμπεριφορά τους πως «θα ήταν καλύτερο αν δεν είχαν εκλεγεί».

Π.Ι.Δ.