Όλοι ψήφισαν Καμπόσο ως Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου

116

Μία ακόμη αναγνώριση της αξίας και της δημοφιλίας του Δημήτρη Καμπόσου καταγράφηκε σήμερα, στις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών υπερψηφίσθηκε, ως Πρόεδρος των Δημάρχων, με απόλυτη ομοφωνία από τα 21 μέλη του προσφάτως εκλεγέντος διαπαραταξιακού προεδρείου της ΠΕΔ.

Οι εκλογές έγιναν σήμερα  26 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 π.μ. στην Τρίπολη, στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης,

Στην σημερινή, πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου που έγινε στον χώρο του Παλιού Δημαρχείου του Δήμου Τρίπολης εκλέχθηκαν,  πέραν του Προέδρου και ο Αντιπρόεδρος, ο Γραμματέας και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου.

Κούλης Ευστάθιος. Δήμαρχος Γορτυνίας και Γραμματέας ΠΕΔ

Ως Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ως Γραμματέας εξελέγη ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος.

Ως μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι:

Βόσνος Δημήτριος Δημ., Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης

Ευαγγελος Βαλιώτης Δημ. Σύμβουλος  Δήμος Σπάρτης

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξελέγη για δεύτερη συνεχή θητεία ως Πρόεδρος της Ένωσης των Δημάρχων της Πελοποννήσου.

Ο Δημήτρης Καμπόσος πήρε 21 ψήφους από τα 21 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ που, με την ψήφο τους επιβεβαίωσαν ότι είναι ο καταλληλότερος για να αντιμετωπίσει διεκδικητικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σημαντικότερα την μείωση των οικονομικών πόρων και την διαχείριση των απορριμμάτων.