Κάλεσμα κατά της παράνομης μετανάστευσης στους Κήπους του Έβρου

88

Μια πολύ σημαντική δράση οργανώνεται στη Θράκη από τους φορείς:

α)Δημοτική παράταξη Κομοτηνής “Σπάρτακος”
β)Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης
γ)Σύλλογος Καστροπολίτες Διδυμοτείχου.

Επικοινωνήσαμε μαζί τους και μάθαμε ότι τη δράση αυτή θα την υποστηρίξουν δεκάδες άλλοι φορείς από Μακεδονία, Θράκη και αλλού, καθώς επίσης και μεμονωμένες προσωπικότητες.

Ο Δημ.Σύμβουλος Κομοτηνής Κώστας Καραϊσκος

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου όπως αναρτήθηκε στο προσωπικό λογαριασμό στο fb του Δημοτικού Σύμβουλου Κομοτηνής Κώστα Καραϊσκού.

«Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, διοργανώνεται Πανθρακικό Κάλεσμα για μιαν Ανθρώπινη Αλυσίδα στο Τελωνείο Κήπων του Έβρου.

Σκοπός μας είναι να δείξουμε στους κυβερνώντες ότι ο λαός της Θράκης βρίσκεται στα όριά του με την παρανοϊκή κατάσταση που του έχει επιβληθεί με την ογκούμενη παράνομη μετανάστευση. Είτε μιλάμε για συνειδητή πολιτική ανοικτών συνόρων είτε για αδυναμία φύλαξης της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε και να το εκφράσουμε μεγαλόφωνα, φτάνουν πια οι καφενειακές κουβέντες και τα παρακάλια σε δήθεν αρμοδίους να πράξουν το καθήκον τους. Η Θράκη ήταν πάντα τόπος υψηλής ασφάλειας και έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, παρότι εδρεύουν στα μέρη μας ο μισός ελληνικός Στρατός, η Αστυνομία, η Συνοριοφυλακή και η FRONTEX.

Το περιστατικό με τον μαχαιρωμένο αστυνομικό κοντά στον Σώστη Ροδόπης ήταν η κορύφωση των περιστατικών όπου απειλήθηκε η ζωή των ντόπιων από τους διερχόμενους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας, και σίγουρα δεν είναι το τέλος τους. Κανένας μας δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την σιωπηρή εισβολή ως κανονικότητα και τον εποικισμό της Ελλάδας ως …ευλογία, όπως περίπου προσπαθούν να μας πείσουν.
Η Κυβέρνηση είπανε πως θα λάβει κάποια μέτρα για κατάσταση, και ίσως το πράξει. Τίποτε ωστόσο δεν δείχνει να αλλάζει στα μυαλά των ελίτ, που συνεχίζουν να επιζητούν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα δίχως κοινωνική συνοχή, μάλιστα στοχοποιούν όποιον θέλει να υπερασπίσει το συλλογικό μας σπίτι (όπως στα Βρασνά).

Δεν εμπιστευόμαστε λοιπόν κανέναν, είναι και πάλι όλος ο πολιτικός κόσμος απέναντι στα συμφέροντα του ελληνικού λαού, όπως ήταν και στο προδοτικό Σχέδιο Ανάν ή στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την Κυριακή μπορούμε να τους δείξουμε με την ειρηνική κινητοποίησή μας ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι: απαιτούμε στεγανά σύνορα και τερματισμό του λαθροεποικισμού της πατρίδας μας!»

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημοτική παράταξη Κομοτηνής Σπάρτακος
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης
Σύλλογος Καστροπολίτες Διδυμοτείχου