Επιτυχημένο το 13ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών Τεχνών

95

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου το 13ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο. Τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu, τηρώντας αυτήν την – καθιερωμένη πλέον – συνάντηση αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας, έφεραν εις πέρας για μία ακόμα χρονιά ένα πρωτάθλημα με άρτια διοργάνωση, στην οποία οι συμμετοχές των αθλητών ήταν πολυάριθμες και υψηλού επιπέδου απόδοσης.  

Αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, προπονητές, γονείς και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να παρευρεθούν σε ένα πρωτάθλημα όπου, καθόλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του, όλα κύλισαν άψογα.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του πρωταθλήματος υπήρξαν επίσης  παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος) και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ).

Ξεχωριστή και συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η στιγμή συνάντησης της εθελόντριας δότριας μυελού των οστών κυρίας Κοροβήλας Έλενας  με τον 18χρονο Νίκο, λήπτη του μοσχεύματος. Η Έλενα είχε δώσει δείγμα στο 8ο Παλαμήδειο, το 2014 το οποίο είχε πραγματοποιηθεί 2 Νοέμβριου σαν το φετινό!!

Οι πράξεις αυτές αναδεικνύουν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη ως κορυφαίες αρχές της ανθρώπινης ζωής και συνύπαρξης.

Η διοργάνωση του Παλαμηδίου θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες.