Εξαρθρώθηκε  εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε Αττική και Κόρινθο

29

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε Αττική και στην Κόρινθο. Συνελήφθησαν  την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, σε Αττική και Κόρινθο  , τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 29, 35, 36 και 37 ετών και ένας 16χρονος, μέλη της οργάνωσης.

Αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση είχε ο 36χρονος ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών, την μεταφορά και τη προμήθεια με αυτές των διακινητών της Αττικής και της Κορίνθου. Τα υπόλοιπα μέλη ήταν υπεύθυνα για την φύλαξη, την τυποποίηση και τη διακίνηση των ποσοτήτων της ακατέργαστης κάνναβης ενώ ο ανήλικος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου στις οικίες που αποκρύπτονταν τα ναρκωτικά.

Μετά από έρευνες σε όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος και ακινητοποιήθηκε στο Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας και σε οικία στην Αρχαία Κόρινθο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη βάρους -560- κιλών και -620- γραμμαρίων,

το χρηματικό ποσό των -4.610- ευρώ,

τρία αυτοκίνητα, και

εννέα κινητά τηλέφωνα

Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις -840.000- ευρώ.Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.