Αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας, στον ουρανό πάνω από το λιμάνι του Ναυπλίου σήμερα, Σάββατο στις 13.00

63
Ομάδα Δαίδαλος

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:00, ο ουρανός του Ναυπλίου θα φιλοξενήσει αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η επίδειξη, που γίνεται με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ θα γίνει με κέντρο τον εναέριο χώρο του λιμένος Ναυπλίου, για να μπορεί ο κόσμος να την παρακολουθήσει με άνεση και ασφάλεια.

Θα πετάξουν και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους  T- 6A  TEXAN  II  «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους παρευρισκομένους στο χώρο του λιμένος και όχι μόνον..

Δημήτρης Κωστούρος Δήμαρχος Ναυπλιέων

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος  αναφερόμενος στην εκδήλωση, δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί πραγματική τιμή για το δήμο μας η πραγματοποίηση της αεροπορικής επίδειξης, για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, στην πρωτεύουσα του δήμου. Συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε συντονισμό με την Πολεμική Αεροπορία προκειμένου ο κόσμος να απολαύσει το Σάββατο ένα μοναδικό θέαμα αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων.»