Ποιους ενόχλησε -και γιατί- αυτό το άρθρο;

287

Το άρθρο που ακολουθεί είχε αναρτηθεί στο akromolio.gr στις 28 Οκτωβρίου 2019 και είχε μεταφερθεί στην σελίδα του “ακρομόλιου” στο facebook καθώς και στον τοίχο του γράφοντος. Αφαιρέθηκε από τον τοίχο μου με την ψευδή ένδειξη ότι αυτό έγινε με δική μου πρωτοβουλία και όταν το κρέμασα πάλι, την επομένη ημέρα εξαφανίσθηκε χωρίς καμία αιτιολόγηση. Ο τίτλος του άρθρου ήταν «Να πούμε ΟΧΙ στους εχθρούς του μέλλοντός μας»! (Το άρθρο αναδημοσιεύεται με άλλη κεντρική φωτογραφία για να καλύψουμε την πιθανότητα ύπαρξης δικαιωμάτων στην προηγούμενη χρησιμοποιηθείσα φωτογραφία.  Αν θέλετε να δείτε την φωτογραφία της αρχικής μορφής που πιθανόν να ενόχλησε κάποιους πατήστε εδώ).

Να πούμε ΟΧΙ στους εχθρούς του μέλλοντός μας!

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Γράφει και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, για το ΟΧΙ και την σημασία του. Από τους κομμουνιστές που μας μιλάνε για την συνεισφορά του ΚΚΕ στο έπος του ’40, “ξεχνώντας” ότι ο Ζαχαριάδης κάλεσε τον λαό να καταδικάσει το ΟΧΙ, μέχρι τα κόμματα του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» που εκπαιδεύουν τα στελέχη τους να προσκυνάνε στα τέσσερα τους νέους εξουσιαστές μας.

Μιλούν εγκωμιαστικά για το ΟΧΙ του λαού, και την ίδια στιγμή που του πιπιλίζουν το μυαλό για να λέει ΝΑΙ στην παράδοση της οικονομίας του, της εθνικής κυριαρχίας του και στην απεμπόληση των πολιτιστικών αξιών του.

Αναφέρονται στην μεγάλη συνεισφορά της πατρίδας μας προς τον ελεύθερο κόσμο παραλείποντας να πουν ότι, όλοι αυτοί που ευεργετήσαμε, σήμερα στηρίζουν φανερά ή κρυφά τους εχθρούς της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Και βέβαια, όλοι μαζί αποκρύπτουν:

– Ποιος είπε το ΟΧΙ.

– Τι θα είχε συμβεί αν ο Μεταξάς είχε πει ΝΑΙ.

– Ποιος προετοίμασε τον λαό για τον πόλεμο και την Εθνική Αντίσταση.

– Ποιος εξόπλισε τον στρατό.

– Ποιος μας έκλεψε τα αγορασμένα αεροπλάνα.

– Ποιος τιμήθηκε και θρηνήθηκε από τον Λαό στον θάνατό του.

– Ποιος καπηλεύτηκε το αίτημα της αντίστασης και μακέλεψε και δίχασε τον Λαό μας.

Οι πολιτικοί, που δεν έχουν τα κότσια να πουν ένα ΟΧΙ στους συνεταίρους τους εντός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού ή του Σοσιαλιστικού κόμματος και οι δημοσιογράφοι, που γράφουν παραποιώντας ή αποκρύπτοντας την αλήθεια, όπως εκπαιδεύτηκαν στα σεμινάρια που χρηματοδοτεί το ίδρυμα Αντενάουερ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Τζωρτζ Σόρος, κάνουν ένα μεγάλο έγκλημα. Διαστρέφουν και κονταίνουν την ιστορική μνήμη των Ελλήνων.

Το κάνουν συνειδητά γιατί γνωρίζουν ότι «οι λαοί μπορούν να έχουν τόσο μέλλον, όσα είναι τα χρόνια που θυμούνται από το παρελθόν τους», όπως έλεγε συχνά ο αδικοχαμένος Αντώνης Τρίτσης. Το κάνουν συνειδητά γιατί αυτή είναι η εντολή τους, εν όψει του νέου εποικισμού από αλλοεθνείς, που έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Οι Έλληνες αισθάνθηκαν πως το ΟΧΙ του Μεταξά προς τους Ιταλούς, ήταν και το δικό τους ΟΧΙ προς τους επιβουλείς των ελευθεριών τους. Ενστερνίσθηκαν την ουσία της άρνησης στην υποταγή και δίδαξαν την Ηθική επιβολή της Θυσίας. Είπαν ΟΧΙ στους φόβους τους και ανέδειξαν τον Ηρωικό άνθρωπο που κρύβουν μέσα τους. Λέγοντας το δικό τους ΟΧΙ γνώριζαν ότι το έγραψαν ως ιστορική παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές.

Οι Έλληνες πολέμησαν με οδηγό ένα ΟΧΙ που είπε, ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου του ’40, ο κυβερνήτης τους. Τα έδωσαν όλα, σε έναν άνισο πόλεμο, με σκοπό να κρατήσουν ελεύθερη την χώρα και τις οικογένειές τους. Να κρατήσουν ζωντανή την Ιστορία, τις Αξίες και την Πίστη τους. Να παραδώσουν αυτόν τον τόπο στα παιδιά τους και όχι σε εποίκους.  

Ένα ανάλογο ΟΧΙ πρέπει να λεχθεί και σήμερα. Και, αφού οι ηγεσία δεν μπορεί ή δεν θέλει να το πει σ’ αυτούς που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό … ας οδηγηθεί ο Λαός να πει το δικό του ΟΧΙ στους ντόπιους συμμάχους των εχθρών του μέλλοντός μας!

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ https://akromolio.gr/2019/10/%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84/