Ο λαός νίκησε -οι ΜΚΟ και το Κράτος έχασαν. Η μεταφορά εισαγόμενων δεν πέρασε

207
Βρασνά: Οι κάτοικοι αντιστάσθηκαν με σθένος και υποχρέωσαν τους μεταφορείς εισαγομένων να υποχωρήσουν.

O δρόμος της αντίστασης των Ελλήνων, είναι o μόνος δρόμος σωτηρίας των παιδιών μας, των περιουσιών, του εποικισμού και της παρεμπόδισης στη αντικατάστασης πληθυσμού, που βίαια προωθεί η Κυβέρνηση συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης.

Τα Βρασνά, του Δήμου Βόλβης  Θεσσαλονίκης  δείχνουν το δρόμο.

Οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν ρωτήθηκαν ποτέ, αρνήθηκαν να γίνουν αιχμάλωτοι του Κράτους, των ΜΚΟ και όσων κονομάνε από τη μπίζνα αυτή. Με δυναμικό τρόπο απέτρεψαν τη εγκατάσταση 200 λαθρομεταναστών, από δομή της Σάμου, σε δύο ξενοδοχεία της περιοχής. Μάλιστα μετά την εξέλιξη αυτή και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων πέτυχαν:

α) οι ξενοδόχοι να πάρουν πίσω την απόφασή τους, άρα και τη συμφωνία τους με Κυβέρνηση και ΜΚΟ

β) ο Κρατικός μηχανισμός να υποχωρήσει άτακτα και στις 04:00 τα ξημερώματα σήμερα να ξαναβάλει τους “επενδυτές” στα λεωφορεία με προορισμό πλέον τη Χαλκίδα.

Οι κάτοικοι, όπως και ο κάθε νοήμων άνθρωπος, που βλέπει καθημερινά στα ΜΜΕ την κατάληξη που έχουν οι περιοχές που δέχονται “δομές” (Μυτιλήνη, Σάμος, Χίο, Ειδομένη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας κλπ), με αυτό τον τρόπο προστάτεψαν την περιοχή τους, τη περιουσία τους, μα κυρίως τη σωματική τους ακεραιότητα αυτών και των παιδιών τους.

ΒΡΑΣΝΑ: Εδώ ήθελε να τους εγκαταστήσει ο Χρυσοχοΐδης

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Ο μόνος που θα σε προστατεύσει εσένα και τη Πατρίδα είσαι ΕΣΥ. Οι κοινωνίες που αποδέχτηκαν τη μοίρα τους, αυτοί που πλανήθηκαν, με ψεύδη από επίσημα χείλη, ότι οι εισερχόμενοι είναι όλοι πρόσφυγες πολέμου, αυτοί που πλανήθηκαν από τις σειρήνες των ΜΚΟ και τον πακτωλό χρημάτων που μοιράζουν αφειδώς, είναι πλέον οι μεγάλοι χαμένοι.

Τα Βρασνά νίκησαν, όπως και όλοι όσοι αντιστάθηκαν σοβαρά και σθεναρά στο παρελθόν. Εσύ θα γίνεις πρόβατο στη σφαγή που έχουν προ-αποφασίσει για εσένα;

Η επιλογή είναι δική σου.

Χ.Β.Μ