Ο Δημ. Καμπόσος έγινε μέλος του Παγκόσμιου Club Ηγετών “Global Club of Leaders”

525
Δημήτρης Καμπόσος

Αναγνωρίζοντας την Ηγετική του προσωπικότητα και τα αποτελέσματα των καινοτόμων ιδεών και διοικητικών λειτουργιών που εφαρμόζει, το διεθνούς εμβελείας Club Ηγετικών στελεχών “Global Club of Leaders”, τίμησε τον Δημήτρη Καμπόσο, σε φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε στις Κάννες, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019. Συγχρόνως, τον κατέγραψε ως μέλος της παγκόσμιας κοινότητας των δημοσίων προσώπων και επιχειρηματικών στελεχών που έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής.

Τα μέλη του “Global Club of Leaders” είναι ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πανεπιστημιακοί και ακαδημαϊκοί από 47 χώρες από Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή και επιλέγονται από κορυφαίους ειδικούς ερευνητές που μελετούν την προσωπικότητα και την αποτελεσματικότητα των νέων μελών.

Ο τρόπος που ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών διαχειρίσθηκε τον Δήμο κατά την περίοδο της μνημονιακής κρίσης και η αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην αξιοποίηση του οικονομικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος του Δήμου του, ήταν τα στοιχεία που βάρυναν στην επιλογή του. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και η καινοτόμος ιδέα δημιουργίας του Ιστορικού –Μυθολογικού Πάρκου καθώς και ο τρόπος προώθησής του στον διεθνή χρηματοπιστωτικό χώρο.

Η συμμετοχή και βράβευση του Δημήτρη Καμπόσου, ως καλύτερου και αποτελεσματικότερου Manager της χρονιάς, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, αν και αποτελεί προσωπική κατάκτησή του, προκάλεσε σημαντική δημοσιότητα σχετικά με τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τις δυνατότητες και την ιστορικότητά του.

Στην Ελλάδα, η βράβευση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών προκάλεσε αίσθηση, δεδομένης της σύνθεσης και του κύρους των μελών του “Global Club of Leaders” με αποτέλεσμα την αναζήτηση του Δημήτρη Καμπόσου από πλήθος δημοσιογράφων ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων που ζητούν δηλώσεις και συνεντεύξεις σχετικά με την σημαντική αυτή διάκριση.

Με αποκλειστική τηλεφωνική δήλωσή του, προς το akromolio.gr, ο Δημήτρης Καμπόσος αφιέρωσε την τιμητική διάκριση στους Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών και είπε. «Αγωνίζομαι για την βελτίωση των όρων ζωής των Δημοτών μας και για την αναγνώριση της πόλης μας ως πρότυπου μεθόδων διοίκησης και αποτελεσματικότητας. Στους μήνες που ακολουθούν οι φίλοι μας θα χαρούν από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσω ενώ οι μεμψίμοιροι θα αποστομωθούν και θα αισθανθούν την λαϊκή απομόνωση».

«Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει ιστορία. Τα επόμενα χρόνια θα τον δείτε να ξεχωρίζει και να κατακτά μια κορυφαία θέση μεταξύ των Ευρωπαϊκών Δήμων, χάρις στις καινοτόμες πρωτοβουλίες που προωθούμε», κατέληξε.