Μαθήματα επίλυσης δημογραφικού προβλήματος από έναν “ακροδεξιό”

γράφει ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος*

Στην αποικία των Βρυξελλών “Ελλάς”, ακούς πλέον με θράσος, από τα πιο επίσημα χείλη, ότι το πρόβλημα  του δημογραφικού θα μας το λύσουν οι 1.000 φυλές της Ασίας και της Αφρικής, που κατά ανεξέλεγκτα κύματα, εισβάλλουν από θάλασσα -ξηρά και αέρα στη Ελληνική επικράτεια.

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Φυσικά εάν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς για αυτό, αυτόματα μπαίνεις σε ένα “κάδρο” με το τίτλο “φασίστας”- “ξενοφοβικός”-  “ρατσιστής” και 1.002 άλλα προσωνύμια που έχουν εφεύρει για να σε τρομοκρατήσουν  οι επαγγελματίες ανθρωπιστές  που αγαπούν τους πάντες, από τα ρακούν και τα φίδια μέχρι τον homo erectus και τον homosapiens αρκεί  όλα αυτά να μην είναι Έλληνες βεβαίως -βεβαίως.

Ο αρμόδιος Υπουργός που έχει αναλάβει, από την παρούσα Κυβέρνηση (και οι προηγούμενοι  τα ίδια ήταν, μη γελιέστε ότι άλλαξε κάτι) την ίδια ημέρα που μας “τουιτάρει” ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους  και θα πάει σε προβολή ταινίας για ενήλικες  μαζί(!!) με τον ανήλικο υιό του, την ίδια στιγμή δηλώνει ότι τους λαθρομετανάστες θα τους βάλει στην ενδοχώρα (άρα δεν θα ισχύει πλέον η συμφωνία της επαναπροώθησης Ελλάδας-ΕΕ-Τουρκίας  γι αυτούς , εφόσον δεν είναι στα Ελληνικά νησιά) και θα τους εντάξει στην Ελληνική κοινωνία!!

Αυτός λοιπόν  ο άνθρωπος-αυτοί που τον επέλεξαν- αυτοί που τον ανέχονται- αυτοί που τον καθοδηγούν από τα διάφορα κέντρα λοιπόν, είναι αυτός(οι)  που έχει(ουν) την τύχη της Ελληνικής ράτσας, της Ελληνικής γλώσσας, του Ελληνικού πολιτισμού, της συνέχειας μας εν τέλει ως Έθνος και Πατρίδα.

Η σημερινή Έλληνες υπάρχουμε χάρις σ’ αυτούς που δεν υπολόγισαν φτώχεια και πολέμους, εξασφαλίζοντας την συνέχεια της ράτσας των Ελλήνων.

Νομίζω ότι η λέξη “πάτος” έχει πλέον άλλη έννοια στην Ελλάδα!!

Επειδή λοιπόν το δημογραφικό είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, σε αυτή την πολυμέτωπη επίθεση που δεχόμαστε, ας δούμε τι κάνουν οι γνήσιοι Πατριώτες ηγέτες  που αγαπούν τη χώρα τους (και ότι αυτή έχει ως στίγμα και αναφορά σε γλώσσα, πολιτισμό κλπ) και δε θέλουν να την δουν ποτέ να εξαφανίζεται, κάτω από τη μπότα της Παγκοσμιοποίησης.

Η Ουγγαρία του Βίκτορ  Ουρμπάν  μας δείχνει το δρόμο.

Ο ίδιος παρέλαβε το 2010 από μια αριστερή Κυβέρνηση, που είχε διοικήσει επί οχτώ χρόνια. Σε αυτό το τομέα παρέλαβε μείωση γάμων 23%  και δείκτη γεννήσεων στο 1,49. Δηλαδή μια χώρα που αργό-έσβηνε, όπως η Ελλάδα μας τώρα, που παρουσιάζει το χαμηλότερο δείκτη στην ΕΕ με 1,25-1,3 !!!.. (για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος ενημερωτικά σας αναφέρω ότι, το ποσοστό ελάχιστης αναπλήρωσης για μια χώρα για να μην χαθεί από το χάρτη είναι 2,1).

Με μια σειρά από μέτρα λοιπόν, κυρίως οικονομικά αλλά και το πολύ σωστό μέτρο του αυστηρού ελέγχου ένταξης μεταναστών στην χώρα, ο Βίκτορ Ουρμπάν λοιπόν μέσα σε ελάχιστα χρόνια  κατάφερε ένα μικρό θαύμα.  Από το 2010 μέχρι σήμερα οι γάμοι στην Ουγγαρία αυξήθηκαν κατά 44% ενώ τα διαζύγια ελαττώθηκαν κατά 23% και οι εκτρώσεις κατά 33%. Φυσικά αυτά δε θα τα δείτε, ούτε θα τα ακούσετε,  σε μεγάλα ΜΜΕ γιατί είπαμε ο Ουρμπάν είναι ένας “κακός ακροδεξιός”   και  δε βολεύουν αυτοί οι αριθμοί να βγαίνουν στη  “πιάτσα” .

Σήμερα οι Ούγγροι μπορούν άνετα να παντρεύονται και να προγραμματίζουν τις ζωές τους, απολαμβάνοντας μια σειρά ευνοϊκών  μέτρων  από την Κυβέρνησή τους, την οποία στηρίζουν και τους στηρίζει για 12 συνεχή έτη, παρά τα ψέματα που διαχέονται Παγκοσμία για τον ηγέτη τους. Προφανώς οι πολίτες ξέρουν καλύτερα τη καθημερινότητά τους και όχι τα πληρωμένα δημοσιογραφικά  στρατιωτάκια του (κάθε) George Soros. Φυσικά οι Ούγγροι ζουν, δουλεύουν, τεκνοποιούν σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον και όχι σε μίξερ φυλών και πολιτισμών, όπως κατάντησε η χώρα μας και η μισή Ευρώπη.

Συμπέρασμα: Οι Ούγγροι έχουν ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Το δικό μας συμπέρασμα  λοιπόν, εάν λέμε ότι  θέλουμε να σώσουμε τη χώρα μας, πρέπει να  είναι ένα σύνθημα όπως:

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ—ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΟΥΡΜΠΑΝ

(αλλιώς αποχαιρέτα την Ελλάδα που ήξερες).

*ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η ANAVASIS COURIER, ζητά διανομέα. Απαραίτητη η Αγγλική γλώσσα. Επιθυμητή Προϋπηρεσία. EMAIL για αποστολή βιογραφικού:…

% μέρες πρίν

Με πρωταγωνιστή τον Αδρακτά το Δημ. Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Κων. Αδρακτά, που εισηγείται τα 7 από τα 8 προς συζήτηση…

% μέρες πρίν

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν