Η κοινωνία της Νέας Κίου πληρώνει την ανεκτικότητα της Πολιτείας και την αριστερή ιδεοληψία των δήθεν ανθρωπιστών

141

Την ίδια στιγμή που ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ανταποκρινόμενος στις ευθύνες του, συγκαλούσε σύσκεψη για την αντιμετώπιση της επιθετικής συμπεριφοράς μιας ομάδας παραβατικών που βρίσκουν καταφύγιο στον οικισμό  των Ρομά της Νέας Κίου, οι αποθρασυμένοι κακοποιοί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη και την λήστεψαν.

Η επίθεση, που έγινε καταμεσήμερο (είναι η δεύτερη που καταγράφεται εντός δεκαημέρου) είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας, λόγω κτυπημάτων που της καταφέρθηκαν καθώς της αποσπούσαν τα κοσμήματα από τον λαιμό και πτώσης της στο έδαφος, εξαγρίωσε την Τοπική Κοινωνία που βλέπει οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για ασφάλεια να παραμένουν νεκρό γράμμα.

«‘Αρνούνται να λειτουργήσουν και πάλι το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κίου για λόγους δήθεν οικονομίας και έλλειψης προσωπικού ενώ την ίδια στιγμή έχουν μετατρέψει εκατοντάδες αστυνομικούς σε ορντινάτσες των πολιτικών, των μεγαλοδημοσιογράφων και των παράνομων μεταναστών» καταγγέλλει μέλος της Επιτροπής που διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών την Τετάρτη στην Ν. Κίο.

Να θυμίσουμε ότι, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (μήτρα του ΣΥΡΙΖΑ) είχε διαγράψει κορυφαία στελέχη του όταν αυτά ταυτίσθηκαν με αίτημα της Τοπικής Κοινωνίας για λήψη μέτρων λήτρωσης των κατοίκων από την τρομοκρατία των παραβατικών Ρομά.

Σήμερα, σύσσωμη η Κοινωνία της Νέας Κίου (συμπεριλαμβανομένων και των “προοδευτικών” συμβούλων της αντιπολίτευσης), απαιτεί την λήψη συγκεκριμένων μέτρων και εξάλειψη της προκλητικά ανεκτικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν τα όργανα της αστυνομίας προς τις παραβατικές συμπεριφορές των Ρομά, προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών που πηγάζουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.