Είναι τελεσίδικο: 20.000 μετανάστες στην Ηπειρωτική χώρα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

109

Ενημέρωση στους βουλευτές της ΝΔ που ανήκουν στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε τους βουλευτές ότι “μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες που θα είναι οικογένειες.”

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, “οι εν λόγω θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία και σε άλλους ανοιχτούς χώρους, οι οποίοι όμως θα διαθέτουν νερό και ρεύμα”.

 Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη “κάποιες από τις ανοικτές εκτάσεις θα έχουν υποδομές βιομηχανικών περιοχών, ενώ στους άλλους χώρους θα τοποθετηθούν toll. Στα ξενοδοχεία θα μεταφερθούν 10.000 και οι άλλοι 10.000 στους ανοιχτούς χώρους.”
Ακόμα ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε “ότι από 1/1 2020 θα τεθεί σε λειτουργία το πρόγραμμα Εστία που διαχειρίζεται η Ύπατη αρμοστεία και με το οποίο θα νοικιαστούν 40.000 διαμερίσματα. Όσοι παίρνουν άσυλο, θα φεύγουν από τα ξενοδοχεία ή τις ανοιχτές δομές και θα μεταφέρονται σε σπίτια και διαμερίσματα.”

Επίσης μίλησε για “«Εθνική ανάγκη»  και ότι “ΔΕΝ υπήρχαν διαφωνίες από τους βουλευτές!” Ο ίδιος μίλησε για ¨εξαιρετικά καλό κλίμα  και ότι “θα ενημερωθούν οι Βουλευτές πριν από τα ΜΜΕ για να «προετοιμάσουν»(!) τις κοινωνίες.”

 Είπε επίσης ότι “ΔΕΝ μιλάει για στρατόπεδα.”

Όπως καταλάβατε η Κυβέρνηση αυτή συνεχίζει κανονικά τον εποικισμό της Χώρας, όπως η προηγούμενη. Εκτελεί κανονικά και τάχιστα της εντολές των Βρυξελλών και αγνοεί τις φωνές της κοινωνίας και τους γηγενείς. Δεν δίνει σημασία στην γενική άρνηση των κατοίκων αυτής της χώρας, όπως αυτή εκφράζεται πλέον μέσα στα Δημοτικά συμβούλια που το ένα μετά το άλλο, βγάζουν ψηφίσματα που είναι εντελώς αντίθετα με τη θέληση της Κυβέρνησης.

Το μέλλον θα δείξει εάν η κεντρική εξουσία αγνοήσει τις φωνές της κοινωνίας και τι τέλος θα έχει αυτό το πράγμα που άλλοι το λένε προσφυγικό, άλλοι μεταναστευτικό.

Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι η εικόνα που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας δείχνει ότι η Πατρίδα (με όσα  περιλαμβάνει αυτή η λέξη μέσα της)  βρίσκεται σε κίνδυνο και σε οργανωμένο  σχέδιο συρρίκνωσης, μην πούμε αφανισμού.

Οι καιροί ου μενετοί….

Χ.Β.Μ.