Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στην  Αργολίδα. Συνέλαβαν τον ληστή που επιτέθηκε στην ηλικιωμένη της Ν. Κίου

202

Η ΕΛ.ΑΣ. απέδειξε, για μια ακόμη φορά, πως όταν της λύνει τα χέρια η πολιτική ηγεσία γνωρίζει να κάνει την δουλειά της και να είναι αποτελεσματική.

Χθες το απόγευμα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στη Νέα Κίο Αργολίδας και στην Γλυκειά Ναυπλίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις από κλιμάκια της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας έκαναν έφοδο σε οίκημα στη Νέα Κίο όπου υπήρχε η υποψία για κλοπιμαία και στην συνέχεια επιχείρησαν σε καταυλισμούς στη Νέα Κίο και στην περιοχή της Γλυκιάς στο Ναύπλιο αναζητώντας και ένα όχημα που εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες.

Ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων αυτών προέκυψε η σύλληψη του 26χρονου Ρομά που είχε επιτεθεί, χθες το πρωί σε 72χρονή και την είχε κτυπήσει για να της κλέψει τα κοσμήματα που φορούσε. Ο συλληφθείς είχε πλούσιο μητρώο παρανόμων ενεργειών και ενεργό παράνομη δράση.

Παρά το γεγονός ότι  η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βοήθησε ώστε να αποκατασταθεί -εν μέρει- και το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής, μετά τα απανωτά κρούσματα παραβατικότητας, η προγραμματισμένη για αύριο συγκέντρωση των κατοίκων της Νέας Κίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: ΕΔΩ