Έφεραν  διατάξεις-σκάνδαλο στη Βουλή  μεσάνυχτα  Πέμπτης

132

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έγιναν από τον εισηγητή του ΚΙΝ.ΑΛ στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, Μιχάλη Κατρίνη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Κυβέρνηση, έφερε τα μεσάνυχτα(!)  της Πέμπτης 17/10 διάταξη για σκανδαλώδη αύξηση μισθών στο Δ.Σ. του Υπερταμείου, στις 7.500 ευρώ. Επίσης  έφεραν διάταξη με την οποία παύουν διώξεις αιρετών της Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίες μάλιστα είχαν και «οικονομικό αποτέλεσμα» πολλών εκατομμυρίων, με παράτυπες πληρωμές χωρίς ύπαρξη αποφάσεων. Όλα αυτά μέσα σε ένα αναπτυξιακό νομοσχέδιο και μάλιστα μεσάνυχτα Πέμπτης.

Εάν σε αυτή τη χώρα όλα δούλευαν ρολόι, θα λέγαμε συγχαρητήρια στους βουλευτές μας που δουλεύουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα για το καλό της Πατρίδας. Όμως επειδή τα θέματα αυτά, είναι τελείως άσχετα με οποιαδήποτε «ανάπτυξη» και επειδή σε αυτή τη χώρα έχουμε κακό παρελθόν σε ότι εισήγηση έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων, νύχτα-Σαββατοκύριακο ή στα περιβόητα θερινά τμήματα, είναι πολύ φυσικό να μην έχουμε και την καλύτερη διάθεση να πιστέψουμε ότι τα θέματα αυτά είναι προς το γενικό καλό και όχι προς «εξυπηρέτηση δικών μας παιδιών».

Χ.Β.Μ