Ο Δήμος Ερμιονίδας στο πλευρό των μαθητών του ΓΕΛ

150

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας και προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος κ.Γιάννης Γεωργόπουλος στηρίζουν έμπρακτα το δίκαιο αγώνα των μαθητών του ΓΕΛ Ερμιονίδας, όπως αναφέρουν στο επίσημο Δελτίο Τύπου που βγήκε από το Γραφείο Δημάρχου.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ όλο το Δελτίο Τύπου:

Γιάννης Γεωργόπουλος. Δήμαρχος Ερμιονίδας

“Η κατάληψη στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης δημιουργεί για ακόμη μία φορά προβληματισμό τόσο για την λειτουργικότητα του κρατικού μηχανισμού όσο και για τις προτεραιότητες του. Οι μαθητές αντιδρούν στην έλλειψη καθηγητή σε βασικό αλλά και πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα.

Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να είμαστε και είμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους. Με την ανακοίνωση της κατάληψης, δύο αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας μετέβησαν στην σχολική μονάδα και συνομιλώντας με τους μαθητές, τους μετέφεραν την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και τους διαβεβαίωσαν για τις άμεσες ενέργειές της. Ακόμα, τους έκαναν γνωστό πως ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, με έγγραφα του στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και στις 2 Οκτωβρίου 2019, ζήτησε από τους συλλόγους καθηγητών αλλά και από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ενημέρωση σχετικά με την έλλειψη καθηγητών και τα κενά διδακτικών ωρών στις σχολικές μονάδες της Ερμιονίδας.

Απευθυνόμενοι προς όλους τους αρμοδίους και εμπλεκόμενους φορείς, ζητάμε σε όλους τους τόνους, την άμεση επίλυση και αυτού του προβλήματος διότι οι μαθητές της Ερμιονίδας και γενικότερα όλης της επαρχίας θα πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση με τους μαθητές των αστικών κέντρων.

Είμαστε στο πλευρό και στηρίζουμε το μέλλον του μέλλοντος“.