Οι κοινωνίες αντιδρούν στην μετατροπή της χώρας σε απέραντο hot-spot.

98
Θα δούμε τέτοιες εικόνες και στη Λακωνία;

Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την Επικράτεια, έχει προκαλέσει η φημολογία, η οποία είναι απολύτως βάσιμη, αφού προέρχεται από τα πλέον επίσημα χείλη, ότι γίνονται οι προετοιμασίες για την μεταφορά-διασπορά των μεταναστών σε όλη την Ηπειρωτική χώρα, από τα νησιά μας τα οποία πλέον έχουν υπερκορεστεί.

Μια τέτοια αντίδραση έρχεται και από τη Λακωνία από τον τοπικό Πατριωτικό Σύνδεσμο.

Διαβάστε τι γράφουν για το φλέγον αυτό ζήτημα, στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Προέδρο Γεώργιο Β. Λουκάκο (ιατρός) και τον γραμματέα Γεώργιο Π. Δημακόγιαννη (εκδότης).

Ούτε στη Σπάρτη, ούτε στη Μάνη, ούτε πουθενά

“Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν η Σπάρτη και η Μάνη να γίνουν τόποι εγκατάστασης λαθρομεταναστών, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας χώρου (προσωρινής ή μόνιμης) φιλοξενίας (νεοελληνιστί hot spot!), τόσο στα όρια του Δήμου Σπάρτης, όσο και σε όποιο άλλο σημείο του πολλαπλώς χειμαζόμενου Νομού Λακωνίας. Εξ άλλου η μετέπειτα επιστροφή τους στην Τουρκία ή αλλού έχει αποκλειστεί και αυτό αποκρύπτεται, αφού η όποια συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα νησιά…

Έχουμε από δεκαετίας -και με πολλές εκδηλώσεις, στη Λακωνία και εκτός!- περιγράψει και καταδείξει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης (κατ’ ευφημισμόν “προσφυγικό” ή “μεταναστευτικό”), μια αληθινή βόμβα στα θεμέλια του έθνους και της κοινωνίας μας, που τα τελευταία χρόνια απειλεί να ανατινάξει τα πάντα…

Όποιος νοιάζεται πραγματικά για το Έθνος, τους Έλληνες και τους Λάκωνες, έχει μόνο μία επιλογή: Να αντισταθεί! Να μην περάσουν οι αντεθνικοί και αντικοινωνικοί σχεδιασμοί! Απέλαση τώρα όλων των λαθρομεταναστών!”