Οι Έλληνες της Ομογένειας τιμούν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για τον αγώνα του κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

175
Δημήτρης Καμπόσος με Δημήτρη Φιλιππίδη

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μη θυμάται εκείνη τη στιγμή που ο Δημήτρης Καμπόσος, υπό την ιδιότητά του ως Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών, χαιρετίζοντας το μεγάλο συλλαλητήριο των Αθηνών για την Μακεδονία συγκλόνισε 1.000.000 παρόντες στην πλατεία Συντάγματος.

«Ψηλά το κεφάλι Έλληνες»! φώναξε ο αγωνιστής Δήμαρχος και όλοι έπαψαν να συνομιλούν και σήκωσαν το κεφάλι για να τον δουν. «Ψηλά τις Σημαίες μωρέ»! ξαναφώναξε και όλοι ένιωσαν πως ήταν ένα μήνυμα προσωπικό γι’ αυτούς.

1.000.000 Σημαίες σηκώθηκαν ψηλά και ανέμιζαν επί 3 λεπτά όσα κράτησε ο χαιρετισμός του Καμπόσου. Του Δημάρχου της γενέτηρας πόλης της γενιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτόν τον Έλληνα, αυτόν τον Δήμαρχο, αυτόν τον πολεμιστή, αποφάσισε να τιμήσει η Παμμακεδονική των ΗΠΑ.

Την σχετική είδηση αντιγράφω από το facebook του γνωστού ομογενούς δημοσιογράφου Δημήτρη Φιλιππίδη. Διαβάστε:

«Mε τον συναγωνιστή Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο συναντηθήκαμε τέλη Αυγούστου στο Δημαρχείο της πόλης και συζητήσαμε για τα όσα ζήσαμε με την συνεργασία μας στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Καταλήξαμε στο ότι ο καθένας από το μετερίζι του οφείλει να συνεχίσει τον αγώνα για την πατρίδα μας.

Ο κ. Καμπόσος μπήκε μπροστά όταν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες της Μακεδονίας κρυβόντουσαν στα γραφεία των κομμάτων τους και σφύριζαν αδιάφορα! Τον θεωρώ καλό φίλο και η Παμμακεδονική ΗΠΑ θα τον ανακηρύξει Επίτιμο Μέλος της!»