Η πρώτη Νίκη των Ελλήνων έναντι της Νεοταξικής κυβέρνησης Μητσοτάκη και του σχεδίου εποικισμού της Ελλάδος!

220

Η χθεσινή προσπάθεια εποικισμού με 200 λαθρομετανάστες άλλης μιας περιοχής της Ελλάδος, από την Νεοταξική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε χάρη στα εθνικά αντανακλαστικά που έδειξαν οι  κάτοικοι στα Βρασνά του Νομού Θεσσαλονίκης στην Μακεδονία. Έτσι κατάφεραν να τους διώξουν από τον τόπο τους και να μην εγκατασταθούν εκεί. Η σύσσωμη συστράτευση των κατοίκων ήταν η συνταγή αυτής της Νίκης. Ο Θοδωρής Ιορδανίδης Αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλβης δήλωσε πως “Δεν θα καταστραφούμε εμείς για να ασκήσουν την ΜΑΥΡΗ πολιτική τους κάποιοι οι οποίοι κυβερνούν.” Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της εθνικοκοινοτικής σύγκρουσης με τους υπαλλήλους της Νέας Τάξης ήταν να μην εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες εποικιστές στα Βρασνά. Να σημειωθεί εδώ πως οι ξενοδόχοι , σύμφωνα με πληροφορίες, φοβήθηκαν να νοικιάσουν τα δωμάτια τους υπό τον φόβο των αντιδράσεων των κατοίκων. Αυτή η μάχη κερδήθηκε γιατί οι Έλληνες κάτοικοι ήταν ενωμένοι. Ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Και ας καταλάβουμε πως η συνένωση των Ελλήνων είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αφανισμό μας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν με τις πολιτικές τους οι νεοταξικές κυβερνήσεις νεοφιλελεύθερες ή κομμουνιστικές.

Αγώνας λοιπόν να αποτρέψουμε τα βρώμικα σχέδιά τους. Τα Βρασνά μας δείχνουν τον δρόμο!

Σημείωση:

Η πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση αποτελεί, όπως εμείς το φωνάζαμε προ των εκλογών, την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί τις ίδιες προδοτικές και αντεθνικές θέσεις με τους κομμουνιστές και στο εθνικό θέμα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους αλλά και στο θέμα της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού από τους λαθρομετανάστες που προσπαθεί να εγκαταστήσει στην Ελλάδα. Ας μην ξεχνάμε τις πρόσφατες δηλώσεις Μητσοτάκη στην Βουλή (ΕΔΩ) που νιώθει περήφανος που η κοινωνία μας μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, ή τις δηλώσεις του ότι θέλει να μας αντικαταστήσει (ΕΔΩ) .

Βέβαια προ των εκλογών εμφανιζόταν στα ΜΜΕ εξαπατώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους και δήλωνε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Αντιθέσεις πως “η αποσυμφόρηση των νησιών δεν μπορεί να γίνεται με ροές προς την ενδοχώρα, προς την ηπειρωτική Ελλάδα όπως γίνεται σήμερα, αλλά πρέπει να γίνεται με επιστροφές από τα νησιά προς την Τουρκία” (Ακούστε ΕΔΩ την συγκεκριμένη δήλωση απόσπασμα από την συνέντευξη) ή πατώντας ΕΔΩ όλη την συνέντευξη

Υπερείδης Γλαύκιππος

Αναδημοσίευση από: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2019/10/blog-post_71.html#more