Τρεις εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, με αρμοδιότητα τους τομείς του Τουρισμού, του Αθλητισμού και την Οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ανακοινώθηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, χθες.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μαντζούνη (Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας),την Άννα Καλογεροπούλου (Περιφερειακή Σύμβουλο Μεσσηνίας) και την Μαργαρίτα Σπυριδάκου (Περιφερειακή Σύμβουλο Λακωνίας).

Αναφερόμενος στους τρεις εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους, ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας είπε

Άννα Καλογεροπούλου. Περιφερειακή Σύμβουλος (Μεσσηνία). Εντεταλμένη για θέματα Τουρισμού.

«Στον τομέα του τουρισμού εντεταλμένη σύμβουλος ορίστηκε η Μεσσήνια ‘Αννα Καλογεροπούλου, η οποία έχει προηγούμενη μακρά εμπειρία στα εν λόγω θέματα. Στις αρμοδιότητές της εμπίπτουν, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση της επιτροπής τουρισμού και προβολής της Περιφέρειας, όπως και η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στον τομέα του αθλητισμού, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος ο Αργείος Γιάννης Μαντζούνης, ο οποίος θα επωμιστεί την προσπάθεια για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της αθλητικής παρουσίας της Περιφέρειας, ενώ θα είναι υπεύθυνος επίσης και για τις αθλητικές υποδομές, εισηγούμενος ανακατασκευές ή και κατασκευή νέων, όπου κριθεί ότι απαιτείται.

Μαργαρίτα Σπυριδάκου. Περιφερειακή Σύμβουλος (Λακονία). Εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα οργάνωσης του εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821.

Τέλος, η σύμβουλος Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ορίστηκε εντεταλμένη για την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εν λόγω σύμβουλος θα έχει την ευθύνη της συνεργασίας με τους κατά τόπους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με την πανελλαδική επιτροπή των εκδηλώσεων”. 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν