Δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος

124

γράφει η Θέκλα Μεταξά –Ερευνήτρια Αστρολογίας

Στις 5 Σεπτεμβρίου το βράδυ, η Σελήνη βρέθηκε κοντά στο γνωστό μας αστέρι Αντάρη. Σκληρή συνάντηση.  Αυτό το αστέρι βρίσκεται στην καρδιά του Σκορπιού. Ο Σκορπιός έχει δηλητήριο, έχει θανατηφόρο δάγκωμα, συμβολίζει τα κρυμμένα μυστικά, τις μυστικές υπηρεσίες, τις μυστικές διαβουλεύσεις, και τους «καλούς» μας γείτονες.

Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

Η συνάντηση Σελήνης – Αντάρη έγινε στον 7ο οίκο, των ανοιχτών εχθρών, και χτυπούσε με αντίθεση τον 1ο οίκο, τον οίκο του λαού, αφού πρώτα είχε κάνει αντίθεση  και με τον 2ο οίκο, των οικονομικών.

Ο Αντάρης κουβαλάει μαζί του κακοτυχία και καταστροφή, σπέρνει δηλητήριο και θάνατο, προκαλεί συγκρούσεις και τραυματισμούς που προέρχονται από φωτιά ή από όπλα. Προκαλεί σοβαρές βλάβες στην όραση, φέρνει έως και τύφλωση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και βρέθηκε απέναντί μας. Στις 5 του μήνα.

Ο Πτολεμαίος και οι παλαιότεροι αστρολόγοι συμφωνούσαν ότι το αστέρι έχει πολεμική φύση, και ότι φέρνει καταστροφές και κινδύνους, που προέρχονται από τάσεις εκδίκησης και από ξεροκεφαλιά.

Το γεγονός ότι βρέθηκε στον οίκο των ανοιχτών – γνωστών εχθρών, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Την προκλητικότητα των «γειτόνων» μας την εισπράττουμε καθημερινά. Πρόσφατα είδαμε το χάρτη της «Γαλάζιας Πατρίδας» αναρτημένο σε υπουργείο της Τουρκίας. Το αστέρι απλά μας επιβεβαιώνει τα όσα βιώνουμε.

Μας προειδοποιεί για αναπάντεχα γεγονότα, και μας ζητάει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Ο Αντάρης βρισκόταν στην 1η μοίρα του αστερισμού του Ζυγού κατά το έτος 3052 π.χ.χ.

Μια σειρά από γεγονότα που θα συμβούν στο ουράνιο στερέωμα, μας προετοιμάζει για τις συνθήκες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο εγγύς αλλά και στο μακρινό μέλλον.

Το Δεκέμβριο του 2019 Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα βρεθούν στο ίδιο ζώδιο, στον Αιγόκερο. Οι τρεις αυτοί πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί σ’ αυτό το ζώδιο το 1894 π.χ.χ, το 549 μ.χ.χ, και το 1284-85 μ.χ.χ.  Αυτό το γεγονός συμβαίνει μια φορά στα 1000 χρόνια, και θεωρείται βέβαια πολύ σπάνιο. Τον 6ο αιώνα κατά τη διάρκεια του οποίου συνέβη αυτό το φαινόμενο, είχαμε τη βασιλεία του Ιουστινιανού στο Βυζάντιο, με τη θανατηφόρα επιδημία πανούκλας, τους άπειρους πολέμους, την υπερφορολόγηση που έφερε την οικονομική εξαθλίωση του λαού, και τον εμφύλιο πόλεμο. Τίποτα από αυτά δεν αποκλείεται να συμβεί και στις μέρες μας.

Η τελευταία έκλειψη για το 2019 θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου, και θα είναι δακτυλιοειδής ηλιακή, με κυβερνήτη τον Κρόνο. Θεωρώ πως αυτή η τελευταία έκλειψη είναι ιδιαίτερα σημαντική και προδιαγράφει το μέλλον μας για πολλά χρόνια.

Οι προηγούμενες εκλείψεις της χρονιάς, έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος για τη δυναμική έκρηξη της τελευταίας έκλειψης. Θα έχουν προηγηθεί ανατροπές σε θέματα ηθικής, νόμου, συμπεριφοράς, θα έχουν γίνει άπειρες συνομωσίες και ανταρσίες, ως και κάποιες ύποπτες δολοφονίες που θα φανούν  ως ατυχήματα. Θα υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα, επιδημίες και άγνωστες ασθένειες, πιθανότητες για σεισμούς, ατυχήματα στη θάλασσα, καταστροφές στις καλλιέργειες.

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ωροσκόπο που έγινε κατά την έκλειψη της 2ας Ιουλίου, υποδηλώνει ξαφνικές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις και ανατροπές , καθώς και απόλυτες αποφάσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, οι συνέπειες των οποίων θα ενεργοποιηθούν με την έκλειψη του Δεκεμβρίου.

Αυτός ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολος, αλλά και αποκαλυπτικός.