Ο Παν. Νίκας ανακοίνωσε ως εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους τους Μαντζούνη, Σπυριδάκου και Καλογεροπούλου

307
Γιάννης Μαντζούνης. Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου (Αργολίδα), εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού

Τρεις εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, με αρμοδιότητα τους τομείς του Τουρισμού, του Αθλητισμού και την Οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ανακοινώθηκαν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, χθες.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μαντζούνη (Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας),την Άννα Καλογεροπούλου (Περιφερειακή Σύμβουλο Μεσσηνίας) και την Μαργαρίτα Σπυριδάκου (Περιφερειακή Σύμβουλο Λακωνίας).

Αναφερόμενος στους τρεις εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους, ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας είπε

Άννα Καλογεροπούλου. Περιφερειακή Σύμβουλος (Μεσσηνία). Εντεταλμένη για θέματα Τουρισμού.

«Στον τομέα του τουρισμού εντεταλμένη σύμβουλος ορίστηκε η Μεσσήνια ‘Αννα Καλογεροπούλου, η οποία έχει προηγούμενη μακρά εμπειρία στα εν λόγω θέματα. Στις αρμοδιότητές της εμπίπτουν, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση της επιτροπής τουρισμού και προβολής της Περιφέρειας, όπως και η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στον τομέα του αθλητισμού, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος ο Αργείος Γιάννης Μαντζούνης, ο οποίος θα επωμιστεί την προσπάθεια για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της αθλητικής παρουσίας της Περιφέρειας, ενώ θα είναι υπεύθυνος επίσης και για τις αθλητικές υποδομές, εισηγούμενος ανακατασκευές ή και κατασκευή νέων, όπου κριθεί ότι απαιτείται.

Μαργαρίτα Σπυριδάκου. Περιφερειακή Σύμβουλος (Λακονία). Εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα οργάνωσης του εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821.

Τέλος, η σύμβουλος Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ορίστηκε εντεταλμένη για την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εν λόγω σύμβουλος θα έχει την ευθύνη της συνεργασίας με τους κατά τόπους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με την πανελλαδική επιτροπή των εκδηλώσεων”.