Μια οπισθοδρομική τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης “Ανάπλι Εμπρός”

266

Σε ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα της Αργολίδας δημοσιεύθηκε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Ανάπλι Εμπρός” σχετικά με τα προβλήματα κατολισθήσεων του γύρου της Αρβανιτιάς (Η παράταξη αυτή, λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων των επικεφαλής της, αποφεύγει να γνωστοποιεί στο “Ακρομόλιο” τα Δελτία Τύπου που εκδίδει). Από την ανακοίνωση ξεχωρίζω την πρόταση για «σύναψη Προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ναυπλιέων με την “Αναπτυξιακή Νομού Αργολίδας” για την μέσω αυτής γρήγορη ανάθεση της μελέτης».

Να θυμίσω στους προτείνοντες την ανάθεση μελέτης στην εταιρεία “Αναπτυξιακή Νομού Αργολίδας” ότι η εν λόγω εταιρεία:

* Δεν διαθέτει η ίδια το κατάλληλο προσωπικό για την σύνταξη της μελέτης.

*  Η εταιρεία αυτή προχωρά, ως διαμεσολαβητής, σε απ’ ευθείας αναθέσεις σε άλλους μηχανικούς τους οποίους επιλέγει με άγνωστα κριτήρια.

*Η εταιρεία αυτή, όπως και η “Αναπτυξιακή Πελοποννήσου” αρνείται να γνωστοποιήσει τα στοιχεία που της ζητούν αιρετοί εκπρόσωποι και παρατάξεις προβάλλοντας την ιδιωτικότητά της.

Επομένως, αντί οι διάδοχοι της “Άλλης Πρότασης” να υποστηρίζουν την συνέχιση του καθεστώτος αδιαφάνειας, ως προς τις αναθέσεις που δίδονται και τα έργα που εκτελούνται από τις διάφορες αναπτυξιακές, καλύτερα θα ήταν να στραφούν προς τους βουλευτές (οι δύο των οποίων είναι κολλητοί τους) και να τους ζητήσουν την ταχεία επίλυση του υπαρκτού προβλήματος, από την κυβέρνηση που είναι η μόνη αρμόδια.

Π.Ι.Δ.