Σκέψεις για την περίεργη πτώση του πολιτικού ελικοπτέρου

124

Γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

Αυτός ο Αύγουστος θα μας μείνει αξέχαστος. Δεν έφτασαν οι 1.300 πυρκαγιές που κατέκαυσαν την Ελλάδα, αλλά είχαμε και μια πτώση ελικοπτέρου μεταξύ Γαλατά και Πόρου, με θύματα τον Έλληνα πιλότο και δυο Ρώσους επιβαίνοντες. Άλλος ένας θρήνος για τις οικογένειες τους, άλλος ένας θρήνος για την Ελλάδα.

Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

Την ώρα που απογειώθηκε το ελικόπτερο, δηλαδή γύρω στις 15.35 μ.μ. της 20ης Αυγούστου, το ωροσκόπιο της στιγμής, έδειχνε ότι θα γινόταν ένα «ατύχημα», και το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

Στον ωροσκόπο, στις 13 μοίρες του Τοξότη, βρισκόταν ο Δίας σε ζώδιο φωτιάς, και μέσα στον 1ο οίκο, ο Κρόνος σε συζυγία με το δυσμενή Νότιο Δεσμό, στον Αιγόκερο. Κυβερνήτης του 8ου οίκου, του θανάτου, ήταν η Σελήνη, που τη βρήκαμε πάνω στον Κριό, επίσης ζώδιο της φωτιάς.

Ο Ποσειδώνας, πάνω στο ζώδιο των Ιχθύων – ζώδιο νερού- χτυπούσε με τετράγωνη όψη τον ωροσκόπο. Ο Ποσειδώνας συνδέεται αφ’ ενός με το στοιχείο του νερού, αφ’ ετέρου με τη μόλυνση, τα χημικά, τα αέρια και τα δηλητήρια.

Οι πλανητικές θέσεις και όψεις μαρτυρούσαν για ένα τραγικό γεγονός που θα συνέβαινε σε λίγα λεπτά, και σχετιζόταν με τη φωτιά, την έκρηξη, το νερό, αλλά και τα …..δηλητήρια. Αυτό το τελευταίο μου κίνησε ιδιαίτερα την περιέργεια.

Ερευνώντας τους απλανείς αστέρες, βρήκα ότι στην ακμή του 8ου οίκου, υπήρχε ο αστέρας WASAT, που συνδέεται με τραυματισμούς, κακοτυχία, ατυχήματα, αλλά και δηλητηριώδη αέρια.

Μαζί με τη Σελήνη υπήρχε ο αστέρας BATEN KAITOS που συνδέεται με πτώσεις, ναυάγια, και ατυχήματα από δολιοφθορά ή κακοτυχία.

Στο Μεσουράνημα βρισκόταν ο αστέρας NODUS 1, του αστερισμού του Δράκου, που συνδέεται με δηλητήρια.

Το θέμα του δηλητηρίου βρισκόταν διάχυτο μέσα στο ωροσκόπιο. Εγώ όμως έψαχνα να βρω τις αιτίες που οδήγησαν στο «ατύχημα», και τα δηλητήρια ήταν συνέχεια μπροστά μου.

Έδωσα ιδιαίτερη προσοχή στον ωροσκόπο, και το Δία που βρισκόταν πάνω στον ωροσκόπο, στις 13 και 14 μοίρες του Τοξότη. Και τότε κατάλαβα. Μαζί με τον ωροσκόπο και το Δία, βρισκόταν ο αστέρας SARIN του αστερισμού του Ηρακλή. Το όνομα SARIN μου θύμισε τις εκρήξεις που είχαν  γίνει σε σταθμούς του μετρό στο Τόκιο, στις 20 Μαρτίου του 1995, όπου είχαν σκοτωθεί 12 άτομα, και είχαν τραυματιστεί περίπου 5.000. Οι εκρήξεις είχαν γίνει με πακέτα γεμάτα από το δηλητηριώδες αέριο SARIN, που είναι νευροτοξικό  και εξαιρετικά επικίνδυνο. Αυτό το αέριο φέρνει τύφλωση και παράλυση, κι έχει τις ίδιες ιδιότητες με το ομώνυμο αστέρι. Την ώρα που έγιναν οι εκρήξεις στο Τόκιο, ο Δίας βρισκόταν μαζί με το αστέρι αυτό, έτσι ακριβώς όπως συνέβαινε και την ώρα της πτώσης του ελικοπτέρου.

Λίγη ώρα πριν, ο ωροσκόπος είχε περάσει από ένα άλλο αστέρι, επίσης καταστροφικό, που δείχνει εγκληματικές τάσεις και ατυχήματα.

Τα αστέρια μιλούν τη δική τους γλώσσα, και μόνο οι αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν τη σοφία να τα εμπιστεύονται, να τα ερμηνεύουν και να βαδίζουν σύμφωνα με τις οδηγίες που έπαιρναν. Ας κάνουν το ίδιο και οι σύγχρονοι ερευνητές κάθε κατηγορίας, αν θέλουν να μαθαίνουν την αλήθεια και να αποφεύγουν την παραπλάνηση.