Κηδεύεται σήμερα ο εθνικιστής εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας

932
Δημήτρης Καψάλας

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός στην Βόρεια Ελλάδα εθνικιστής εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας

Ο Δημήτρης Καψάλας, ήταν μόνον 73 ετών όταν υπέκυψε στον θάνατο μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

H νεκρώσιμος ακολουθία τελείται σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Η ταφή του θα γίνει στα Κοιμητήρια της Εξοχής.

 

Ο Δημήτρης Καψάλας, υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του Κ4Α και έμπιστος συνεργάτης του Κώστα Πλεύρη. Υπήρξε εκδότης εθνικιστικών περιοδικών και βιβλίων και  συγγραφέας εθνικοϊδεολογικών άρθρων και βιβλίων. Άνθρωπος με ισχυρές ιδέες, ειδικά για την πατρίδα και το ελληνικό έθνος. Είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του, δεν μπορούσες να μην αναγνωρίσεις την υψηλή μόρφωση και καλλιέργειά του.

Τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, ήταν συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Voria, από τα πρώτα βήματά της στο διαδίκτυο. Με τις αναλύσεις του για την ελληνική και διεθνή πολιτική σκηνή ως «Μακεδών» αλλά και τα καυστικά σχόλιά του ως «Καλλισθένης» είχε πιστούς αναγνώστες οι οποίοι τον ακολουθούσαν και σχολίαζαν την αρθρογραφία του όλα αυτά τα χρόνια. Πολλά μάλιστα από τα άρθρα του, ειδικά για το Κυπριακό και το Σκοπιανό, είχαν προκαλέσει αίσθηση και είχαν αναπαραχθεί από σάιτ σε όλη τη χώρα.