Επικοινωνία χωρίς εκπτώσεις και διαλείμματα

110
Πόσοι, στ' αλήθεια γνωρίζουν ότι το "Nafplio energy triathlon" είναι ενταγμένο σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό ανάδειξης του Ναυπλίου σε κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού που περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο Ναυπλίου, τον Δρόμο των Κάστρων και που υλοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα;

γράφει ο Δημήτρης Κωστούρος –Δήμαρχος Ναυπλιέων

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο να έχουμε κατηγορηθεί, με κακή πάντα προαίρεση, για πράγματα που έχουμε κάνει και τώρα να θυμήθηκαν κάποιοι “εθνοσωτήρες” του δήμου να σχολιάζουν για έλλειψη όλων όσων θεωρούσαν περιττά και σπάταλα και μας πολεμούσαν γι’ αυτά με λάσπη.

Και φυσικά έπρεπε να είχα ακούσει κάποιον, κάποτε που μου έλεγε ότι δεν έχει σημασία τι κάνεις, πόσα κάνεις και πως τα κάνεις αλλά τι επικοινωνείς, πόσο τα επικοινωνείς και πως τα επικοινωνείς και όταν τελειώνεις με την επικοινωνία την επαναλαμβάνεις.

Αν για κάτι με κατηγορώ είναι η έλλειψη επικοινωνίας για τα πάντα. Για οτιδήποτε κάνουμε, είτε μεγάλο είτε μικρό.

Δημήτρης Κωστούρος. Δήμαρχος Ναυπλιέων

Δυστυχώς δεν βγάζουμε στον τύπο ούτε τα καθημερινά έργα μας ως δήμος, ούτε τις δράσεις μας ούτε τις παρεμβάσεις μας ούτε τα όσα γίνονται κι έτσι βρίσκουν το κενό αυτό της επικοινωνίας ως πρόσφορο έδαφος αυτοί που η μόνη και μόνιμη ενασχόλησή τους είναι το πληκτρολόγιο για δήθεν κριτική.

Δεν είναι όμως έτσι φίλοι μου.

Η πραγματικότητα είναι ότι εμείς και σεβόμαστε και εκτιμάμε την κρίση του κόσμου για όλα, εξάλλου το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου το απέδειξε.

Εμείς μη θέλοντας να κουράζουμε τους δημότες μας με συνεχή βομβαρδισμό των όλων όσων γίνονται καθημερινά και μη θέλοντας να τους υποτιμάμε έστω την όραση τους δεν γράφουμε καθημερινά. Είναι όμως πλέον αναγκαίο να επικοινωνούμε τα πάντα και να μην αφήνουμε κανένα «συμπλεγματικό» να προσπαθεί να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη.

Δεν θα αδικήσουμε άλλο τον καθημερινό πολύπλευρο αγώνα μας.

Έπεται λοιπόν συνέχεια….

Ωστόσο, θέλω για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω όλους  τους δημότες που έδειξαν και δείχνουν ότι και ξέρουν και μπορούν να στέλνουν και να τοποθετούν τον καθένα μας στη θέση που τους αξίζει!!!!!!!!

Είναι σίγουρο πως δεν θα είδατε πουθενά να αναφέρει κανένας για νέες παιδικές χαρές, για το χώρο πολιτισμού «Βασίλειος Χαραμής» , για ανοικτά κέντρα εμπορίου, για δημοπράτηση δημοτικού σχολείου, για αναβάθμιση προαυλίων, για φυτεύσεις, για μετεγκατάσταση νηπιαγωγείου, για διαγραμμίσεις, για κόμβο, για καθημερινές παρεμβάσεις σε όλο το Δήμο και άλλα πολλά. Γιατί άραγε;

Τι είναι αυτό που προκαλεί επιλεκτική τύφλωση; Σωστά το καταλάβατε.

(Το κείμενο αναρτήθηκε στο προσωπικό blog του Δημάρχου Ναυπλιέων https://dkostouros.blogspot.com/ την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019)