Ο Ναυπλιώτης Δημήτρης Μπουγιώτης εκλέχθηκε ως συντονιστής του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου –Ε.Σ.Ο.

226
Δημήτρης Μπουγιώτης. Ο νέος Συντονιστής της προσωρινής Δ.Ε.

Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο -Ε.Σ.Ο., δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018, από 200 περίπου δραστήριους αγωνιστές του Πατριωτικού και Εθνικιστικού χώρου, σε μια προσπάθεια δημιουργίας πολιτικής πλατφόρμας για κοινή κάθοδο στις Ευρωεκλογές και τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης των πολιτικών φορέων και προσωπικοτήτων του ευρύτερου χώρου.

Η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε ως προς τον κεντρικό στόχο της, δημιούργησε όμως προϋποθέσεις επί μέρους συνεργασιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και την πεποίθηση ότι ένα τέτοιο υπερκομματικό όργανο είναι χρήσιμο και αναγκαίο να λειτουργεί το επόμενο διάστημα, με διευρημένο πεδίο δράσης.

Σε μια ευρεία σύσκεψη στελεχών που έγινε στη Λαμία, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, τα παρόντα ιδρυτικά μέλη συναποφάσισαν την διεύρυνση της αποστολής του, αλλά και της συμμετοχικής του βάσης καθώς και την επιλογή Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, στην οποία εκλέχθηκαν οι:

Κυριάκος Βαλασίδης

Παναγιώτης Δούμας

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Δημήτρης Μπουγιώτης

Σπύρος Παπαδόπουλος  

Η προσωρινή Διοικούσα του ΕΣΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 8 Ιουλίου 2019, γνωστοποίησε την εκλογή του Ναυπλιώτη Δημήτρη Μπουγιώτη στη θέση ευθύνης του Συντονιστή του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΟ

«Εχθές, 8η Ιουλίου 2019 συνήλθε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου και εξέλεξε Συντονιστή του Ε.Σ.Ο. τον Δημήτρη Μπουγιώτη.

Ο Δημήτρης Μπουγιώτης γεννήθηκε και ζει στο Ναύπλιο και είναι 30 ετών. Είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Θήτευσε ως Πρόεδρος της Κοινότητος Ναυπλίου και στις πρόσφατες εκλογές επανεξελέγη κοινοτικός σύμβουλος. Δραστηριοποιείται στο εθνικιστικό κίνημα από τα μαθητικά του χρόνια.

Ή εκλογή τού συναγωνιστή Δημήτρη Μπουγιώτη στην θέση ευθύνης τού συντονιστή, σηματοδοτεί και την θέληση του συνόλου των μελών του Ε.Σ.Ο, οι ΝΕΟΙ να έχουν πρωτεύοντα ρόλο στον αγώνα μας»!